Bíróság hírek

Közélet › Bíróság

Sikkasztás és csalás miatt letartóztatták Fekete Dávidot

21.05.06 18:35

Sikkasztás és csalás ügyében tartóztatta le a bíróság Fekete Dávidot. A korábban autókereskedéssel is foglalkozó győri énekes a gyanú szerint 2018 óta több száz millió forinttal károsította meg ügyfeleit, kölcsönökből kölcsönökbe keveredett, bedőlt cégét…

Milliárdos napelembizniszben utazó bűnbandát kapcsolt le a NAV

21.05.06 17:10

Az ügyben tizenegy gyanúsítottat állítottak elő és hallgattak ki, közülük négy fő letartóztatását a bíróság már el is rendelte.

TGM: Jogszerű, de nem igazságos a Klubrádióval szembeni ítélet

21.05.06 15:38

„Természetesen az ember nem vonja kétségbe a bíróság illetékességét és az ítélet jogszerűségét. Lehetséges, hogy az ítéletet jogszerű, de az biztos, hogy igazságtalan” – mondta lapunknak a filozófus a törvényszék ítélete kapcsán. 

A(z) "Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Új behajtási rendszer lesz Madrid belvárosában

A spanyol legfelsőbb bíróság kedden megszüntette a madridi belváros korlátozott gépjárműforgalmú övezetét, az előző városvezetés Madrid Central néven ismert nagyszabású környezetvédelmi projektjét. Már készül az új…

Közélet

A Bayerrel szemben döntött az EU a méhek védelméről

Elutasította a Bayer fellebbezését az Európai Unió legfelsőbb bírósága a bizonyos növényeken alkalmazott anyagok részletes tilalmáról.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Közélet

Rendőrökre támadtak Borsodban

A trió előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség.

 

Kategória ajánló