Bíróság hírek

Közélet › Bíróság

A britek elengedték az iráni hajót, erre Amerika csapott le rá

Tegnap 21:34

Megoldódni látszott a brit-iráni hajóválság, melynek során a brit haditengerészet Gibraltárnál fogott el egy iráni olajtankert, majd válaszul Irán a Hormuzi-szorosban kapott el egy brit olajszállítót. Mehetne az iráni hajó, de egy washingtoni szövetségi…

Rács mögött a Kill Bill sztárja

19.08.17 14:19

Csak néhány napról van szó, melyet annak köszönhet, hogy elismerte vétkességét. Michael Madsen (Kill Bill, Aljas nyolcas) pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt. A 61 éves színész elismerte vétkességét a bíróság előtt, ezért úszta…

Michael Madsen rács mögé kerül

19.08.16 09:46

Michael Madsen (Kill Bill, Aljas nyolcas) pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt. A 61 éves színész elismerte vétkességét a bíróság előtt, ezért úszta meg ilyen olcsón.

Szinte biztos, hogy egy közeli ismerőse lopta el Demcsák Zsuzsa milliós értékű, gyémántberakásos óráját

19.08.16 03:28

Nagy erőkkel folyik a nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen, miután Demcsák Zsuzsa szerda délelőtt bejelentette, hogy több nagy értékű ékszerét is – köztük egy pokoli drága órát – ellopták budai otthonából – írja a Ripost.

Csúszik a kvótaper

19.08.15 07:25

A perben Magyarország álláspontja továbbra is világos: hazánk nem kér a bevándorlásból, ezt pedig egy népszavazáson is megerősítették a magyar emberek.

Egy olasz bíróság engedélyezte az egyik NGO hajónak, hogy olasz területi vizekre lépjen

19.08.14 21:19

Róma közigazgatási bírósága Matteo Salvini belügyminiszter vonatkozó tilalma ellenére engedélyezte a Proactiva Open Arms hajónak, hogy 147 migránssal a fedélzetén olasz területi vizekre lépjen.

A(z) "Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A britek elengedték az iráni hajót, erre Amerika csapott le rá

Gibraltár - Írásbeli garanciát adott Irán arra vonatkozóan, hogy a hajó nem megy Szíriába. Egy washingtoni szövetségi bíróság végzést hozott a tanker lefoglalására.

Közélet

Döntött az Európai Bíróság a kamionkartell ügyben

A károsultak érvényesíthetik igényüket azon ország bírósága előtt, ahol a kár bekövetkezett.

Közélet

Elszabadultak az indulatok a meccsen: rendezőt vert egy szurkoló

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki bántalmazta az egyik rendezőt a Szentegát-Szentlászló focimeccsen.

Ország

Mesterhármas Aradi-módra

A labdarúgó NB III Közép csoportjában szereplő Iváncsa magabiztosan győzte le az újoncot.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló