Bíróság hírek

Közélet › Bíróság

Évtizedekre konzervatív szellemiségűvé válhat a Legfelsőbb Bíróság az USA-ban

Ma 05:49

Hosszú időre meghatározhatja majd az amerikai Legfelsőbb Bíróság döntéseinek ideológiai hátterét a hétfőre tervezett szenátusi szavazás Trump elnök újabb jelöltjéről. A testület vasárnap már jóváhagyta a konzervatív szellemiségű bírónő jelölését.

Elkezdődött Romániában a 17 ember halálát okozó szeszhamisítók pere

Tegnap 17:10

Hamisítás, csalás és 17 áldozat halálát okozó szándékos emberölés vádjával bíróság elé állítottak két iraki és egy jordániai állampolgárt Romániában, akik"egészségügyi szeszként" árultak 70 százalékban metilalkoholt, valamint vizet és kék tojásfestéket…

jobbikos politikust és bírósági végrehajtót vont kérdőre a Mi Hazánk elnöke

20.10.25 21:04

Pécsre és Szekszárdra látogatva vont kérdőre jobbikos képviselőt és bírósági végrehajtót a Mi Hazánk elnöke a "végrehajtó maffiáról" szóló videó sorozatában.

A(z) "Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A szenátus megszavazta Trump jelöltjét a legfelsőbb bíróságba

Amy Coney Barrett már le is tette az esküt. Az amerikai szenátus hétfőn a késő esti órákban megszavazta Amy Coney Barrett konzervatív alkotmánybíró jelöltségét, írja az MTI. A szenátorok párthovatartozás szerint, 52:48 arányban…

Közélet

Magyarország harcba száll a fuvarozók érdekeiért az Európai Bíróságon

A magyar kormány keresetet nyújtott be az Európai Unió Bíróságához a Mobilitási Csomag irányelvi és rendeleti előírásainak megsemmisítése érdekében.

Közélet

Eltűnt két kiskorú gyerek Budapesten

A 12 éves Horváth Virág Zsüliettet és a 13 éves Racsek Tibor Rajmondot keresi a rendőrség.

Közélet

Ismerőse autói bánták a fenyegetőző dorogi férfi dührohamát (fotók)

A dororgi férfi egy ismerőse udvarán két autót is megrongált, majd a lakásban tartózkodó férfit is megfenyegette. Az ügyészség előtt felelhet tettéért.

 

Kategória ajánló