Bíró Ica hírek

Ismert személy › Bíró Ica

Újabb balhé miatt hívta ki a rendőröket Bíró Ica

20.10.13 12:07

Bíró Ica jelenleg két egymás mellett lévő lakása közül a "másikban" lakik, az "egyiket" már átvette az új tulaj, azután, hogy az elmúlt években Bíró Icát már háromszor lakoltatták ki, egyszer tévedésből.

12 millió forintot követelnek Bíró Icától

20.09.24 10:53

Bíró Ica harmadik kilakoltatási kálváriáján van túl, és továbbra sem lélegezhet fel. Korábbi családi házának új tulajdonosa is 12 millió forintot követel tőle, amit az egykori Metal Lady nem szándékozik kifizetni.

„Ha ebből is bajom lesz, hát öljenek meg!” – Kibontotta a falat és visszaköltözött a régi lakásába Bíró Ica

20.09.18 17:19

Most aztán valóban illik a Metal Lady elnevezés Bíró Icára (63), ugyanis az éj leple alatt egy egész falat kibontott! Óriási meglepetés érte a kilakoltatására érkező végrehajtót, mivel Ica titokban visszaköltözött a saját lakásába, amelyből korábban kirakták.

Téves kilakoltatás miatt kell költöznie Bíró Icának - immár harmadszor

20.09.17 16:47

Harmadszorra lakoltatják ki Bíró Icát, de utcára kerülni nem fog. A tegnapi eset annyi eldurvult, hogy hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoznak, ugyanis mentőre is szükség volt.

Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatásáról

20.09.17 16:11

A Blikk cikke szerint a Krisztina körúti ház magasföldszintjén még mindig sokan vannak az egykori modell lakásában. Az egyik lakó azt mondta, még mindig tart a helyszínelés, sőt, már a a nyomozó ügyészség is kint van.

Bíró Icától súlyos milliókat követelnek: "Nem vehetik el az utolsó zugot, ahol élek"

20.09.17 04:52

Bíró Icát tavaly májusban lakoltatták ki az elárverezett házából, de a budai lakást két évvel ezelőtt vásárolta meg valaki egy árverésen. Az új tulaj a köztes időt fizettetné ki, havi egymillió forintos lakbérrel számolva.

A(z) "Bíró Ica" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Botrány: álmában törték rá a falat Bíró Icára

Újra áll a bál Bíró Ica lakásánál. A Metal Lady kedd hajnalban arra ébredt, hogy egykori lakásának a falát áttörték. – Arra ébredtem, hogy döng az egész ház. Hirtelen azt se tudtam, mi történik, arra lettem figyelmes, hogy a…

Közélet

37 határsértő és egy embercsempész

37 határsértő és egy embercsempész Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 23., p - 04:11 Egy teherautó ellenőrzése során 37 illegális migránst találtak a rendőrök Ásotthalom térségében az 55-ös…

Közélet

Videóra vették a kilakoltatást: többmilliós tartozás miatt kellett távozniuk a családoknak

Tüntetés is volt Nyíregyházán, de végül atrocitás nem történt. Az önkormányzat szerint többmilliós tartozás miatt kellett távozniuk a családoknak - írta meg a 24.hu.

Ismert személy

82 kiló mínusz: fogyásáról mesélt Emilio

Emilio jelenleg 86 kilót nyom a mérlegen. A Dancing with the Stars próbái alatt rengeteget fogyott, de már a műsor előtt elkezdte az életmódváltást.

 

Kategória ajánló