Biodóm hírek

Budapest › Biodóm

Várhatóan fél év múlva lehet megmondani, mennyiből lehet befejezni a Biodómot

20.02.26 15:59

A Biodóm úgynevezett státuszfelvételéről döntött szerdán a Fővárosi Közgyűlés, ami gyakorlatilag egy 4-6 hónapig tartó felülvizsgálatot jelent - írja az Index. Ebben

Távozik a Fővárosi Állatkert éléről a főigazgató

20.02.21 11:16

Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója egészségi okokból március 1-jével lemondott magasabb vezetői megbízásáról. Megbízott főigazgatóként a jelenlegi operatív igazgató válthatja - közölte az állatkert pénteken az MTI-vel.

Mi kerül a Biodómon 63 milliárd forintba? - Ez okozhatja a drágulást

20.02.21 09:58

Közérdekű adatigényléssel fordult a HVG az Állatkerthez annak érdekében, hogy kiderítse, mi indokolja pontosan a Biodóm-beruházás kapcsán felmerült 20 milliárd forintos többletköltséget. Ezzel egyidőben a Népszava annak járt utána, hogy a…

Fürjes: "ugyanazt a magatartást tanúsítjuk az új városvezetés irányába, mint Tarlós István ideje alatt"

20.01.14 09:55

"A kormány hajlandó módosítani a szuperkórház helyszínét, ha a főváros ingyen ad hozzá telkeket" – mondta Fürjes Balázs, Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a Népszavának adott interjúban.

A(z) "Biodóm" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Budapest

Városliget: a főváros nem akar parkolóházat építeni a Biodóm mellé

A főváros nem kíván parkolóházat építeni a Biodóm mellé - reagált a fővárosi önkormányzat a Budapesti Fejlesztési Központ (BFK) vezérigazgatójának szavaira.Vitézy Dávid arról írt, hogy a Városligeti Építési Szabályzat…

Kultúra és szórakozás

Vitézy Dávid: Az Állatkert mellé épülő 700 férőhelyes garázs gondolatát itt az ideje elvetni

A Városliget autómentesítésével ellentétes egy ilyen forgalmú parkolóház telepítése a Ligetbe. A Városliget intézményeinek parkolási igényeit a park szélén vagy lehetőleg a parkon kívül érdemes megoldani.

Gazdaság

Luxushotelt építenek a szikszói milliárdosok, de nem Szikszón

A beruházás a tervek szerint 100 új munkahelyet teremt.

Márka

Erzsébet-utalvány: még a tutiból is veszteséget termeltek

A végső határidőig, 2019. december végéig több mint egymilliárd forint értékű Erzsébet-utalványt nem váltottak be - számolt be a Népszava.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló