Bill Gates hírek

Ismert személy › Bill Gates

Donald Trump szerint a Bitcoin nagyon úgy tűnik, hogy csak egy átverés

21.06.10 11:02

A Bitcoin - amivel kapcsolatos negatív meglátásaikat korábban többek között már Bill Gates és Elon Musk is megosztotta a nyilvánossággal - a napokban újabb ismert kritikust kapott. Donald Trump volt amerikai elnök ugyanis szintén kerek perec…

Kitálalt a Microsoft alkalmazottja: Bill Gates többször is megcsalta feleségét

21.06.09 06:52

Néhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bill Gates és felesége, Melinda a válás mellett döntöttek. Most a Microsoft egyik alkalmazottja teregette ki a szennyest az üzletemberről. 

Kísérleti atomerőművet építtet Bill Gates

21.06.07 22:22

A tervek szerint az évtized végére indulna be az amerikai atomerőmű, amely több üzemanyagot termelne, mint amennyit elhasznál. A szakemberek azonban aggódnak.

Atomerőművet épít Bill Gates

21.06.03 16:55

Egy „nyugdíjba vonuló” szénerőmű helyén emel új generációs atomerőművet Bill Gates cége.

Bill Gates állítólag házassági tanácsot kért Jeffrey Epsteintől

21.05.18 12:55

Gates a szexuális bűnelkövetőként elhíresült üzletembert, Jeffrey Epsteint találta a legmegfelelőbb személynek arra, hogy „mérgező házasságával” kapcsolatban életvezetési tanácsot fogadjon el tőle. 

A(z) "Bill Gates" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Donald Trump szerint a Bitcoin nagyon úgy tűnik, hogy csak egy átverés

A Bitcoin - amivel kapcsolatos negatív meglátásaikat korábban többek között már Bill Gates és Elon Musk is megosztotta a nyilvánossággal - a napokban újabb ismert kritikust kapott. Donald Trump volt amerikai elnök ugyanis szintén kerek…

Nagyvilág

Rizikósabb a műtét a koronavírus-fertőzés után

A posztoperatív halálozás és a tüdőszövődmények kialakulása is nagyobb eséllyel bír, ha a műtétet megelőző hat héten belül gyógyult ki valaki a betegségből - írja az Infostart.

Márka

Végérvényesen kiszivárgott a Windows 11 dizájnja

Bár a Microsoft legújabb operációs rendszerének hivatalos bemutatója csupán jövő héten esedékes, idejekorán napvilágot láttak a Windows 11 dizájnelemei.

Tudomány

A Salvini pártja tartotta az első utcai politikai megmozdulást a járvány után

Olaszország gazdasági és politikai újraindulását, valamint a jobboldal egységét hirdette szombaton Rómában a járvány utáni legelső utcai pártdemonstráción Matteo Salvini, a Liga elnöke, aki a magyar válogatott EB-szereplését is…

 

Kategória ajánló