Bige László hírek

Ismert személy › Bige László

Börtönbüntetést kér az ügyészség Bige Lászlóra

20.05.14 16:25

Üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettével vádolja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség Bige Lászlót, aki manipulált az általa gyártott termék eladása során, amiért 135 millió forintot kért és kapott cége ügyfelétől.

Börtön fenyegeti a milliárdost - támad az ügyészség

20.05.13 08:34

Az ügyészség vádat emelt Bige László milliárd üzletember ellen, börtönbüntetést és 135 millió forint vesztegetési pénzt elkobzását indítványozzák, a vállalkozó ügyvédje szerint megalapozatlanok a vádak.

Bige László megnevezte, melyik milliárdos riválisa állhat a gyárának vegzálása mögött

19.11.22 13:26

Bige László a Bloombergnek nyilatkozva megnevezte, hogy szerinte ki áll a szolnoki műtrágyagyárának vegzálása mögött. A Bige Holding tulajdonosa szerint a hatóságok érdeklődése mögött a Csányi Sándorral folytatott vitája állhat.

A(z) "Bige László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Két év alatt már tizenhétszer razziázott a rendőrség Bige László szolnoki gyárában

"Az a cél, hogy hozzájussanak ehhez a cégcsoporthoz, és ha egy mód van rá, ingyen, hogy tönkretegyék” – mondta a tulajdonos.

Közélet

Megindította a Dna a bűnvádi eljárást Nicolae Bănicioiu ellen, vagyonát zár alá helyezték

Büntetőjogi eljárást indított a korrupcióellenes ügyészség (Dna) Nicolae Bănicioiu képviselő, volt ifjúsági és sportminiszter, majd egészségügyi miniszter ellen befolyással való üzérkedés és vesztegetés több rendbéli…

Magyar település

Halálos baleset történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A balesetet szenvedett autóban a sofőrön kívül ketten utaztak. Meghalt egy személygépkocsi vezetője, aki járművével lesodródott és fának ütközött Kunmadaras és Berekfürdő között csütörtök délután – közölte a…

 

Kategória ajánló