Bige László hírek

Ismert személy › Bige László

Bige László: börtönnel fenyegettek meg

19.06.13 19:08

Az üzletember elmondta, nincsenek politikai kapcsolatai, de szerinte egy jogállamban nem múlhat ezen egy vállalat jövője.

Bige László szerint már tavaly megmondták neki, hogy ha nem megy el az országból, börtönbe fog kerülni

19.06.13 12:38

Két barátján keresztül már tavaly megüzenték Bige Lászlónak, hogy szabadon elhagyhatja az országot, de ha nem teszi, akkor börtönbe fog kerülni - mondta az üzletember csütörtökön a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában.

Fenyegető üzenetet kapott Bige László: „Elmész innen, vagy lecsuknak”

19.06.13 10:23

A nagyvállalkozó azt mondta, közvetítőkön keresztül kapott üzenetben már jó ideje választás elé állították ellenségei, vagy távozik az országból, vagy megy a rácsok mögé.

Erő, ész és egy nagy hatalmú szövetséges, aki nincs már ott - így tört a csúcsra Bige László

19.06.13 09:02

A műtrágyakirályként elhíresült milliárdos egy időben az OTP-vezér Csányi Sándor bizalmas barátja volt, ám kapcsolatuk hirtelen megromlott. Valószínűleg erre utal Bige, amikor a mostani gyárbezárása kapcsán ármánykodásról beszél.

Bige László szerint egy ember bosszúja miatt szállt rá a rendőrség

19.06.08 19:05

Az ötödik leggazdagabb magyar tudja, hogy ki akar bosszút állni rajta, de nem mondhatja el. Az RTL-nek beszélt először érdemben az ellene indult eljárásokról.

A(z) "Bige László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Simonka Györgyöt kitüntették, Mészáros Lőrinc Romániában terjeszkedik

Klubrádió: Elmész innen, vagy irány a börtön – fenyegető üzenetet kapott, mondja Bige László Két barátján keresztül már tavaly megüzenték Bigének,...

Gazdaság

Magyar holokauszt-túlélőből Ausztrália leggazdagabb embere

"Apámat Auschwitzban verték agyon az őrök, mert nem volt hajlandó lemondani az imádkozásról" - meséli el könyvben és filmen Frank Lowy, akit a holokauszt idején még Pinchas Levynek hívtak.

Magyar település

Csütörtöktől járható az útszakasz!

Tegnap aszfaltozták le a Bercsényi út-Szolnoki út-Szív utcánál található kereszteződést, az útszakaszt pedig csütörtökön már át is adják a forgalomnak. A felújítás során új szegélyeket és csatornaszemeket alakítottak ki. Forrás:…

Közélet

Két fiatal táskát lopott, elfogták őket

Két fiatal lopta el egy nő táskáját Békéscsabán. A rendőrök két nap alatt elfogták a 14 és 17 éves fiúkat. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló