Biennálé hírek

Kultúra és szórakozás › Biennálé

Negyvennyolc alkotó munkáit mutatja be az idei Ötvösművészeti Biennálé

19.09.16 09:31

Negyvennyolc kortárs ötvösművész ékszereit, plasztikáit, érméit és használatai tárgyait vonultatja fel a XII. Ötvösművészeti Biennálé.

Kortárs művészek munkái mutatják be Magyarországot Sanghajban

19.09.11 11:58

Kortárs művészek alkotásain keresztül a mai Magyarországgal ismerkedhet a kínai közönség Sanghajban. A kiállítás október 10-ig tekinthető meg a Duolun Modern Művészeti Múzeumban.

Indul a 6. Body Radical Nemzetközi Előadóművészeti Biennálé!

19.09.04 08:16

A biennálé szervezőjének, az Érintéspont Művészeti Alapítványnak kiemelt célja, hogy Magyarországon és lehetőség szerint a régióban is bemutassa a Távol-keleti előadóművészetek legújabb irányzatait. A szervezők ajánlója: A 2009-ben indult…

Fantáziakamerákkal nyílt meg a Velencei Biennálé magyar pavilonja

19.05.09 16:10

Waliczky Tamás Képzelt kamerák című kiállításával nyílt meg az 58. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálé magyar pavilonja, amelyet a közönség szombattól november 24-ig láthat majd.

Bauhaus 100 a Pesti Vigadóban

19.05.04 20:51

Különleges válogatást mutat be a Pesti Vigadó a XXI. Tervezőgrafikai Biennálé alkotásaiból és ehhez kapcsolódóan egy „Bauhaus 100” tematikájú kamarakiállítást is láthatunk a Duna-parti palotában.

A(z) "Biennálé" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Zalába érkezett a X. lenszövő biennálé kollekciója

cserszegtomaji Takács-Szencz Lívia textilművész két gobelinje képviseli a hazai színeket a X. Krosnói Nemzetközi Lenszövő Biennálé kollekciójában, amiből tegnap nyílt tárlat a hangversenyteremben.

Esemény

Kovács Dániel pályázata nyert a velencei biennálén

A projekt felvetése állásfoglalás elődeink munkássága mellett.

Ország

"Heringek" vonultak utcára Salvini ellen

Hering-mozgalomnak nevezték el magukat azok a baloldali olasz fiatalok, akik utcai tiltakozással kísérik Matteo Salvini, a jobboldali Liga vezetője választási kampányát Emilia Romagna tartományban, és Bologna után Modena…

Kultúra és szórakozás

Küzdelem a megmaradásért és a múlt dicsőségéért – új kiállítás nyílt az Emlékpontban

Az intézményben hétfő este került sor a Külső Magyarok Kisebbségkutató és Médiaszolgáltató Kft. „Tiltott kastélyok, Erdélyi történelmi családok a jóvátétel útvesztőjében” című nemzetközi multimédiás vándorkiállításának…

 

Kategória ajánló