Bevándorlás hírek

Közélet › Bevándorlás

A Hévízen talált lelet hajdan régészeti sztárnak számított

21.02.23 12:05

Ismét ráirányult a figyelem arra a népvándorlás kori edénykére, amely nemrégiben bekerült a helyi értéktárba. Az épségben megmaradt tégely a megtalálásakor igazi régészeti szenzációnak számított.

Hiába tiltakozik, kiadják Trump dokumentumait

21.02.22 19:13

Hasonlóképpen, a testület a Trump által elfogadott egyik bevándorlási szabályozás törvényességét is vizsgálni fogja, amelynek keretében megtagadják az állandó tartózkodási engedélyt, azaz a zöld kártyát azon bevándorlóktól, akik a hivatal szerint…

Németországban kevesebb embert sikerült eddig beoltani, mint hazánkban

21.02.22 14:47

A német lakosságnak csak a két százalékát sikerült beoltani eddig, ami kevesebb, mint a fele a magyarországi adatnak – mondta Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője kedden az M1 aktuális csatornán.

Újabb drogfogás Budapesten: döbbenet, mi mindent találtak a díler lakásán a zsaruk

21.02.20 23:57

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2021. február 19-én a főváros VII. kerületében akartak igazoltatni egy feltételezett kábítószer-kereskedőt. A férfi megpróbált elmenekülni, de a rendőrök…

Illegális bevándorlókat tartóztattak le Kárpátalján

21.02.20 09:52

Illegális bevándorlókat tartóztattak a csapi határőregység munkatársai az ukrán–szlovák határvonal közelében.

A(z) "Bevándorlás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés