Bevándorlás hírek

Közélet › Bevándorlás

Négy határsértő és egy embercsempész

Ma 05:10

Négy határsértő és egy embercsempész Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 03., p - 04:44 Egy teherautó ellenőrzése során 4 illegális migránst találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben…

Az albán hatóságok embercsempészeket fogtak el

Tegnap 22:31

Az embercsempészek minden bevándorlótól 500 eurót kaptak azért, hogy illegálisan átjuttassák őket a határon az Európai Unió területére.

Újabb határsértő Bács-Kiskun megyében

Tegnap 10:26

Újabb határsértő Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 01., sze - 14:56 A magát indiai állampolgárnak valló férfit visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Nyolc gyerek lapult egy kamionban Csanádpalotán

Tegnap 10:16

Egy teherautó ellenőrzése során 12 illegális migránst találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A tömeges bevándorlás következménye a zavargások sorozata

20.07.01 18:58

A demonstrációkon megjelent az Európai Unióban terrorszervezetnek számító Kurdisztáni Munkáspárt zászlaja is.

Harminc koronavírusos bevándorlót találtak egy szicíliai karanténhajón

20.07.01 16:32

Olaszországban harminc illegális bevándorlóról bizonyosodott be, hogy koronavírus-fertőzött. A kórt egy szicíliai karanténhajón mutatták ki, amelyen mintegy kétszáz ember tartózkodik.

Szerencsejátéktermet lepleztek le a rendőrök Beregszászon

20.07.01 15:49

Beregszászon a rendőrség munkatársai felderítettek egy bűncsoportot, amelynek tagjai illegális szerencsejáték termet üzemeltettek a városban. A személyek ellen már hivatalosan is vádat emeltek. Az ügyben még folyik a vizsgálat....

Határsértő Tompánál

20.07.01 14:46

Határsértő Tompánál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 01., sze - 01:39 Szír állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Tompánál jogellenesen akart az országba bejutni.

Az észak-macedón kormány migrációs válsághelyzetet hirdetett

20.07.01 11:47

Ismét migrációs válsághelyzetet hirdetett az észak-macedón kormány az ország északi és déli határszakaszán az illegális bevándorlók számának jelentős növekedése miatt.

A(z) "Bevándorlás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Teherautókban rejtőző migránsokat tartóztattak fel a román-magyar határon

Teherautók rakterében rejtőző csaknem negyven határsértő Magyarországra jutásának megakadályozásáról számolt be pénteken a román határrendészet.

Közélet

Öngyilkosságot kíséreltek meg migránsok Ocean Viking nevű hajón

A kapitány ezért rendkívüli állapotot rendelt el a fedélzeten.

Közélet

Elítélte Franciaországot a strasbourgi bíróság

Az elmarasztaló ítélet szerint nem nyújtottak segítséget a fedél nélküli élő menekülteknek.

Közélet

Halálos vasúti baleset Ikrénynél

Halálos vasúti baleset Ikrénynél Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 03., p - 19:55 Egy vonat és egy autó ütközött az ikrényi vasúti átjáróban.

 

Kategória ajánló