Beruházás hírek

Gazdaság › Beruházás

Tovább gyorsítanák az építkezések engedélyezését

21.03.01 07:56

Átalakítanák az önkormányzatok építésügyi jogköreit egy új jogszabály-tervezettel. Az cél, hogy tovább gyorsítsák a kiemelt beruházásokat.

Már épül az új présüzem a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában

21.03.01 05:37

Megkezdődtek a Mercedes-Benz új présüzemének építési munkálatai Kecskeméten. A gyár második présüzemében a tervek szerint 2022-ben kezdődik meg a termelés. A beruházás mintegy 200 munkavállalónak biztosít majd foglalkoztatást. A tavaly…

Interjú Wágner Józseffel a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatójával

21.02.27 08:02

Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezetője beszélgetett Wágner Józseffel, akitől mindent megtudhattunk szakmai múltjáról, jelenéről és természetesen a jövőbeni terveiről is.

780 millió eurót kap Szlovákia a járvány okozta károk enyhítésére

21.02.26 17:44

Az Európai Bizottság és Szlovákia közös ülése után megkezdheti a pénzügyi alapok átszervezését, néhány programra szánt összeget emelni is kell. Szlovákia 780 millió eurót kap a REACT-EU elnevezésű, járvány okozta károkat enyhítő alapból – írja a…

Jövőre már építhetik a harmadik sztrádát Erdély felé

21.02.26 12:56

Míg korábban egyetlen gyorsforgalmi összeköttetés sem létezett Magyarország és Románia között, 2010 óta már két négysávos út épült meg Erdély felé.

A(z) "Beruházás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

800 millió forintból újul meg és bővül a Szent Család Óvoda Zalaegerszegen

Vigh László (Fidesz) országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy a gyermek egy férfi és egy nő kapcsolatából születik, és minden megfogant embernek joga van az élethez. Egyben országosan is jó példának nevezte Zalaegerszeget, ahol…

Politikus

Bekérették a pozsonyi magyar nagykövetet

Bekérették a szlovák külügyminisztériumba Magyarország pozsonyi nagykövetét csütörtökön, hogy adjon magyarázatot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai révkomáromi látogatásán tett kijelentésére.

Közélet

Karantén helyett munkába ment a pozitív teszt után

A pozitív teszteredmény után mindenkinek az az első gondolata, hogy otthon marad és vigyáz arra, hogy senki ne kapja el tőle a betegséget. Ez a férfi nem így gondolta.

Tudomány

Íme, a hét 10 legfontosabb Covid-híre Heves megyében, amiről neked is tudnod kell

Már a járvány harmadik hulláma zajlik hazánkban, az elmúlt napokban pedig drámaian emelkedik a fertőzöttek száma, s ennek még koránt sincs vége. Mostani összeállításunkban összegyűjtöttük a hét tíz legfontosabb, egyben…

 

Kategória ajánló