Beruházás hírek

Gazdaság › Beruházás

Megújult Téglás városközpontja

20.04.16 07:28

A beruházáshoz 185 millió forint támogatást nyert el a Hajdú-Bihar megyei település önkormányzata.

Közösségi és rendezvénytérré alakítják át a zalaegerszegi Art mozit

20.04.16 07:07

Közösségi és rendezvénytérré alakítják át a zalaegerszegi Art mozi nagytermét, amely a zalai megyeszékhely legnagyobb befogadóképességű termeként működhet a jövőben.

Megkezdődött a Maros-híd felújítása

20.04.15 21:07

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásának köszönhetően megújul a Maros-híd. A teljeskörű felújítás az alapoktól renoválja a hidat: új aszfaltburkolatot húznak, szegélyeket, korlátokat helyeznek ki, de a szerkezeti felújítások, mint a szigetelés, a…

Vállalkozói inkubátorház épül Nagykállóban

20.04.15 20:02

Vállalkozói inkubátorház építése kezdődött el Nagykállóban, a több mint 661 millió forint értékű, európai uniós támogatású beruházás várhatóan az őszre készül el.

Az Erstétől vette a telket a JYSK az ecseri beruházásához

20.04.15 13:17

Az Erste Ingatlan Kft.-től vásárolta a JYSK azt az ecseri területet, amelyen új magyarországi logisztikai központját építi fel az áruházlánc. Az Erste további több mint száz hektár területtel rendelkezik az M0-ás autópálya ecseri lehajtójánál, melyet…

Operatív törzs: Senkit nem küldenek haza a kórházakból, akinek ebből maradandó egészségügyi szövődménye lehe

20.04.15 02:49

Kiss Róbert alezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője elmondta a csütörtöki Operatív Törzs sajtótájékoztatóján elmondta, 10 millió szájmaszk, 900 liter fertőtlenítő és 24 600 izolációs köpeny érkezett Magyarországra, ezeknek…

Több mint 400 milliós beruházás a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban

20.04.14 10:10

A fejlesztések érintik a balatonfüredi Lóczy-barlangot, a Hegyestű Geológiai Bemutatóhelyet, a Salföldi Majort és a Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpontot.

A(z) "Beruházás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Hatékonyságnövelő, környezetbarát fejlesztést hajtott végre a Fenstherm Future Zrt.

A műanyag nyílászárók gyártásával és kereskedelmével foglalkozó társaság beruházásához a kormány 230 millió forinttal járult hozzá.

Politikus

Itt a lista, ezekből az országokból magyar állampolgár korlátozás nélkül térhet vissza üzleti útról

Tizenhárom ország szerepel a Szijjártó Péter és Pintér Sándor által összeállított listán.

Közélet

Az EA elhalasztotta a következő Need for Speed-játékot, más munkát talált a Criterion csapatának

Nem olyan régen, a közelmúltban kapta vissza a Need for Speed-sorozat fejlesztésének jogát a Criterion, de már megint elvették tőlük, legalábbis átmenetileg egy másik, nagyobb volumenű játék miatt.

Tudomány

Néhány országból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra

A kormany.hu azt írta: a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló kormányrendelet alapján a külügyminiszter felhatalmazást kapott arra, hogy a belügyminiszterrel közösen rendeletben állapítsa meg azokat az…

 

Kategória ajánló