Beruházás hírek

Gazdaság › Beruházás

Ősszel már jönnek a norvégok Hévízre

Tegnap 14:35

A szükséges négyszemélyes kisgépeket már megrendelték Ausztriában, így hamarosan megkezdődik a norvég beruházással megvalósuló pilótaképzés Sármelléken, a Hévíz-Balaton Airporton.

Újabb naperőmű épült hazánkban: 5 és fél hektáron gyűjtik a napenergiát

19.06.22 03:53

Naperőművet adtak át csütörtökön a Nógrád megyei Hugyagon; az 1,2 milliárd forintos beruházásban megépült 2,9 megawattos erőmű 1750 család energiaellátását biztosítja.

Középpontban a világhírű halasi csipke: megújult a kiskunhalasi Csipkemúzeum

19.06.21 17:50

Több mint hetven millió forintból, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a kiskunhalasi önkormányzat által elnyert európai uniós forrásból újult meg a helyi Csipkeház és Csipkemúzeum, mondta el Szécsiné Rédei Éva igazgató.

Ősztől működik a norvég pilótaképző központ Sármelléken

19.06.21 13:29

A szükséges négyszemélyes kisgépeket már megrendelték Ausztriában, ősztől pedig megkezdődik a norvég beruházással megvalósuló pilótaképzés Sármelléken, a Hévíz-Balaton Airporton - közölte a hévízi önkormányzat pénteken az MTI-vel.

A kormány új beruházása: kikötőt építünk Olaszországban

19.06.21 12:50

Kikötőt és logisztikai bázist létesít Magyarország Triesztben, hogy a tengerentúlra exportáló magyar vállalatok gyorsan és akadálymentesen szállítmányozhassanak - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken, Mogyoródon. ...

A(z) "Beruházás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Még nem tudni, mikor indul be a debreceni BMW-gyár

A bajor óriás elkötelezett az egymilliárd eurós beruházás mellett.

Magyar település

Még nem tudni, mikor indul be a debreceni BMW-gyár

A bajor óriás elkötelezett az egymilliárd eurós beruházás mellett.

Közélet

A megyenapon adják át az idei kitüntető díjakat, a házigazda Paks lesz

A költségvetés módosításáról, pályázat benyújtásáról, a megyei értéktár bizottság idei első féléves munkájáról tárgyaltak a Tolna Megyei Önkormányzat hétfői közgyűlésén.

Közélet

Káosztól tart, nem lesz lezárás

Nem engedélyezi a Nagytétényi út lezárását a kerület önkormányzata. Ezt a polgármester Facebookon közölte, miután a forgalom elterelésére szánt új aluljáróban megállt a víz, és nem lehetett benne közlekedni. Karsay Ferenc azt…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló