Berlini fal hírek

Közélet › Berlini fal

Deutsch Tamás csodát látott

19.11.12 20:16

Harminc évvel ezelőtt, a berlini fal leomlásával, a magyar, a lengyel és a csehszlovákiai rendszerváltozás folyamatával csoda történt Európában, hiszen a 20. század legördögibb, legsötétebb és legkegyetlenebb diktatúráját, a kommunizmust sikerült…

Deutsch Tamás: a rendszerváltozás folyamatával csoda történt Európában

19.11.12 19:04

Harminc évvel ezelőtt, a berlini fal leomlásával, a magyar, a lengyel és a csehszlovákiai rendszerváltozás folyamatával csoda történt Európában.

Horn Gyula fia keményen bírálta Kövér Lászlót

19.11.11 17:27

Dr. Horn Gyula, a néhai miniszterelnök fia kemény hangon bírálta Kövér László házelnököt, aki szerinte különösen ízléstelen módon, a berlini fal leomlásának 30. évfordulójának környékére időzítette édesapja „hazaárulónak” bélyegzését.

Archív fotókon a berlini fal leomlása

19.11.09 12:31

Harminc évvel ezelőtt omlott le az akkori világot megosztó berlini fal. Képgaléria az érzelmek áradásáról.

A(z) "Berlini fal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Új pénzfegyver a német válságkezelésben

Részletes banki hitelbírálat nélkül és 100 százalékos állami garanciavállalás mellett napokon belül akár 800 ezer euró (290 millió forint) áthidaló kölcsönhöz juthatnak a közepes méretű vállalkozások Németországban a…

Közélet

A Szovjetunió felbomlása, Németország egyesítése és a délszláv háború - Iskolatévé, történelem érettségi felkészítő 2/10

Repárszky Ildikó, a Fazekas Mihály Gimnázium vezető tanára elmondja, hogy milyen tényezők járultak hozzá a berlini fal megnyitásához, a Szovjetunió felbomlásához és mit kell tudni a délszláv háborúról.

Nagyvilág

Angela Merkel elhagyta a házi karantént, ismét hivatalában dolgozik

Berlin - Elhagyta a házi karantént Angela Merkel, a német kancellár péntektől ismét a hivatalában dolgozik - jelentették be pénteken Berlinben.

Ország

Az amerikai kormány terroristának minősített egy ultranacionalista orosz csoportot

Az amerikai kormány terroristának minősített egy ultranacionalista orosz csoportot –

 

Kategória ajánló