Berlin hírek

Nagyvilág › Berlin

Újabb műkincsrongálás történt a berlini Múzeumszigeten

20.10.25 16:48

Széles körű vitát kell indítani az építészeti és művészeti örökség társadalmi szerepéről és értékéről.

Elfogtak két műkincsrongálót Berlinben a Múzeumszigeten

20.10.25 15:19

A több tucat, pótolhatatlan képzőművészeti alkotást sújtó rejtélyes rongálás után ismét megcsúfítottak egy műkincset Berlinben a világhírű Múzeumszigeten – írták vasárnap német lapok. Ezúttal az Altes Museum előtti parkban (Lustgarten) felállított hatalmas…

A Tesla nem fizette ki a vízszámlát, ezért elzárták a szolgáltatást Berlin mellett

20.10.18 11:25

Elzárták a csapot a Tesla épülő európai gigagyárában, miután nem fizették a vízszámlát. Egyelőre nem tudni, milyen fennakadást okoz a közüzem felfüggesztése a Berlin melletti létesítményben - írja az Euronews.

Koronavírus-kompatibilis performaszot mutatnak be a berlini magyar intézetben

20.10.15 18:10

A koronavírus-járvány miatt színházterme helyett épületének hatalmas földszinti üvegfala mögé rendezett performasszal folytatja Magyarországon és Berlinben élő művészeket összekapcsoló sorozatát a német főváros magyar kulturális intézete, a…

A(z) "Berlin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Berlini akció az SZFE mellett

Szolidaritási akcióval zavarta meg két Berlinben élő képzőművész a magyar kultúrpolitikai képviseleten rendezett filmvetítést.

Ország

Stagnáló állásszám Ausztriában, a legutáltabb szektor a tőzsdén

Az olajcégek és energiavállalatok nyomott árfolyamáról és az Ausztriában, Németországban dolgozó magyar munkavállalók helyzetéről beszélt munkatársunk a TrendFM-nek.

Nagyvilág

DK: Adják ki az önkormányzatoknak a helyi járványügyi adatokat!

A Fidesz-kormány akadályozza a polgármesterek munkáját azzal, hogy elhallgatja hány koronavírusos beteg van a településükön. A DK törvényben kötelezné őket az adatközlésre.

Kultúra és szórakozás

Novemberi piknik? Ez Zalakaroson nem kérdés!

Második alkalommal rendezi meg a Balaton közeli üdülőváros a rendhagyó Márton-napi gasztronómiai fesztiválját. Szőlőhegyi piknikre invitálnak mindenkit, aki szeret enni, inni, kirándulni és fürdőzni!

 

Kategória ajánló