Berki Krisztián hírek

Ismert személy › Berki Krisztián

Csupasport: Kokó már ötszörös Ironman

19.08.15 12:07

Kovács István korábbi olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó ismét teljesítette a nagyatádi versenyt, s bár jövőre a tokiói olimpia miatt nem indul, két év múlva újra visszatérne.

Ceglédi Zoltán: "Thürmer Gyula és Berki Krisztián valójában Tarlós István szövetségesei"

19.08.14 22:55

Sem Thürmer Gyulát, sem Berki Krisztiánt nem lehet ellenzéki főpolgármester-jelöltként kezelni, ők valójában Tarlós István szövetségesei – ezt állítja Ceglédi Zoltán. A politikai elemző szerint: Thürmer és Berki indulása a szavazók…

Íme Berki Krisztián programja! Ezt ígérte, ha megválasztják

19.08.13 12:42

Mint ismert, többek között Berki Krisztián is bejelentkezett a főpolgármesteri székért, meg is tartotta programismertető tájékoztatóját, ahol igen érdekes ígéreteket tett.

Hódi Pamela és Berki Krisztián újra ügyvédhez fordulnak közös gyerekük miatt

19.08.12 07:37

Az anyának nem tetszik, hogy lányukat Berki szerepeltetné az új műsorában. A Bors cikke szerint egyáltalán nem repes az örömtől Hódi Pamela, miután pár napja volt férje, gyermeke apja, a mostanában a főpolgármesteri választásra is bejelentkező Berki…

Berki pólót vitt Tarlósnak

19.08.07 00:09

Berki Krisztián hétfő délután óta már hivatalosan is főpolgármester-jelölt lett, aminek apró lépéseiről természetesen beszámol Facebook oldalán. A showman ezúttal A Fővárosi Választási Bizottság épületében járt, ahol Tarlós Istvánt kereste, hogy adjon…

Megyeri Csilla: Berki Krisztián egy szociopata

19.08.06 22:12

Megyeri Csilla bárdolatlan megnyilvánulásával vált a TV2 favoritjává, ma pedig már felkapott influenszer. Két és fél éve, az Alföld Televízió műsorvezetőjeként felkonfjában a szép nőket kreatívabbnak ítélte, mint az úgymond „rusnyább társaikat”.

Berki Krisztián hivatalosan is főpolgármester-jelölt

19.08.06 10:57

Berki a közösségi médiában jelentette be, hogy hivatalosan is jelöltette magát főpolgármesternek.

üBERKIrály: Berki Krisztián áfacsaló főpolgármester-jelölt a Sláger TV-n kap műsort

19.08.02 12:46

A néhány napja a budapesti főpolgármester-jelöltségét egy medencéből vizes ruhában kilépve bejelentő Berki Krisztián egykori focista, aki az elmúlt években adótartozásával és herevasalásával került a címlapokra, szeptembertől, épp az önkormányzati…

A(z) "Berki Krisztián" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ellenzéki cirkusz: Berki Krisztián közös drogtesztre hívta Puzsért

Nem csökken a feszültség a két alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt között.

Ismert személy

Hódi Pamela csak szűk farmert hord a vőlegénye miatt

Focista kedvese miatt szerette meg a testét Hódi Pamela. A csinos édesanya lassan két éve alkot egy párt Tóth Bencével, akivel már gőzerővel készülnek vidéki esküvőjükre.

Ismert személy

Berkiék annyira komolyan gondolják a gyerekvállalást, hogy nagyobb lakásba költöznek

Ráadásul Berki Kriszitán és Hódi Pamela közös lányának, Natinak sincs az új feleség, Mazsi szerint rendes gyerekszobája a régi lakásban.

Ismert személy

Baukó Éva diplomát akar szerezni

Visszament az egyetemre, ahová korábban járt, hogy megérdeklődje a lehetőségeit.

 

Kategória ajánló