Berki Krisztián hírek

Ismert személy › Berki Krisztián

Bajban a Jobbik Pest megyében

19.09.16 17:16

Amennyiben a Nemzeti Választási Bizottság helybenhagyja a Területi Választási Bizottság döntését, akkor Budapest és Fejér megye után Pest megyében sem lehet majd október 13-án a Jobbik listájára szavazni.

A háború folytatódik: Berki jól kiosztotta Puzsért

19.09.16 12:19

Puzsér pénteken jelentette be, hogy feljelentette Berkit a rendőrségen. Nos, az izomceleb nem maradt adós a csattanós válasszal!

Karácsony képtelen utolérni Tarlós Istvánt

19.09.16 07:43

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt a Hír Tv-nek azt mondta: azért nem személyesen adta át a főpolgármesternek vitára hívó levelét, mert Tarlós István minden nyilvános programját lemondja, ezért nem tud vele találkozni.

Puzsér Róbert feljelentette Berki Krisztiánt

19.09.13 16:40

Puzsér Róbert pénteken fellebbezést nyújtott be a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tett a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt. Az atv.hu azt írja, "a Sétáló…

Coelhoi magasságokban fogalmaz Berki Krisztián

19.09.11 17:24

A főpolgármesteri székért harcban álló izomceleb egyre bölcsebb idézetekkel rukkol elő a különféle közösségi oldalakon – írja a Ripost.

Berki ebbe a budai luxusingatlanba költözött Mazsival

19.09.11 16:58

Úgy tűnik, Berki Krisztián felesége, Mazsi választotta a budai luxusingatlant. Amikor a feleséged úgy dönt, hogy költözik, két dolgot tehetsz: maradsz a régiben egyedül, avagy mész vele és támogatod, hiszen ő csak a családi…

A(z) "Berki Krisztián" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ellenzéki cirkusz: Berki Krisztián közös drogtesztre hívta Puzsért

Nem csökken a feszültség a két alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt között.

Ismert személy

Hódi Pamela csak szűk farmert hord a vőlegénye miatt

Focista kedvese miatt szerette meg a testét Hódi Pamela. A csinos édesanya lassan két éve alkot egy párt Tóth Bencével, akivel már gőzerővel készülnek vidéki esküvőjükre.

Ismert személy

Berkiék annyira komolyan gondolják a gyerekvállalást, hogy nagyobb lakásba költöznek

Ráadásul Berki Kriszitán és Hódi Pamela közös lányának, Natinak sincs az új feleség, Mazsi szerint rendes gyerekszobája a régi lakásban.

Ismert személy

Baukó Éva diplomát akar szerezni

Visszament az egyetemre, ahová korábban járt, hogy megérdeklődje a lehetőségeit.

 

Kategória ajánló