Bérgyilkos hírek

Közélet › Bérgyilkos

A sötét weben keresett bérgyilkost a barátnője ellen

21.04.19 17:41

Bár a részletek a nyomozás ellenére is homályosak, az Europol még idejében leállította egy bérgyilkos és megbízója internetes ténykedését.

Életfogytiglani fegyházat kapott a csantavéri bérgyilkos

21.03.03 23:31

Dér Csaba vajdasági bérgyilkos Ivan Serdarušić amszterdami és Vetula László budapesti kivégzéséért kapta a súlyos büntetést.

A CIA bérgyilkosaként csajozott a férfi, aki Tinder-randi után ásta el áldozatát

20.12.23 08:25

Brutális bűnügy tartja izgalomban és rettegésben Új-Zéland lakosságát. A 21 éves áldozat, Grace Millane a Tinderen ismerte meg a 28 éves Jesse Kempsont, akivel csak egy kellemes estét tervezett eltölteni, de tragédia lett a randi vége. A fiú nem bírta…

Ennyi időre kerülhet rács mögé a bérgyilkost kereső budapesti ügyvédnő

20.12.10 11:41

Börtön várhat a bérgyilkost felbérelni szándékozó ügyvédre: a Fővárosi Főügyészség öt személlyel szemben letöltendő, egy férfi ellen felfüggesztett börtönbüntetést indítványoz.

Megdöbbentő, ezért akarta bérgyilkossal megöletni a szüleit!

20.12.09 07:40

A lány az interneten találta azt a férfit, aki hatmillió forintért vállalta, hogy kegyetlenül lemészárolja a két idős embert

A(z) "Bérgyilkos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A sötét weben keresett bérgyilkost a barátnője ellen

Bár a részletek a nyomozás ellenére is homályosak, az Europol még idejében leállította egy bérgyilkos és megbízója internetes ténykedését.

Ország

Szerbia elnöke élő adásban ecsetelte, hogy a letartóztatott szerb bűnbanda hogyan darált le és csinált csevapot holttestekből

,Szerbia elnöke Aleksandar Vučić pénteken azzal sokkolta a közvéleményt, hogy a Prva kereskedelmi tévécsatorna esti műsorban horrorisztikus részleteket osztott meg annak a bűnözői csoportnak a módszereiről, melynek 17 tagját…

Közélet

Döntött a cataniai bíróság arról, eljárást indítanak-e Matteo Salvini ellen

Matteo Salvini belügyminiszternél több, menekülteket a tengerből kimentő hajónak megtiltotta, hogy Olaszországban kikössenek. Ez, legalábbis egy esetben, biztosan nem jár jogi következményekkel a számára.

Életmód

Lopás elkövetése és kábítószer birtoklás miatt intézkedtek a rendőrök

Nem unatkoztak a rend éber őrei az elmúlt 24 óráában sem.

 

Kategória ajánló