Berettyóújfalu hírek

Magyar település › Berettyóújfalu

Ebből nagyobb baj is lehetett volna: markoló ütközött busznak Létavértesen

Tegnap 11:37

Létavértes - A berettyóújfalui rendőrök befejezték a tavaly nyáron történ baleset körülményeinek vizsgálatát. Az iratok az ügyészségen vannak.

Egy 12 éves lányt helyeztek biztonságba a rendőrök Békéscsabán

20.03.29 09:49

Békéscsabán körözés alapján intézkedtek a rendőrök. Békéscsabán, 2020. március 28-án 2 óra körül a rendőrök megtaláltak egy hajdúhadházi gyermeket. A lány körözését eltűnés miatt rendelte el a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság. A 12…

Rablási kísérlet egy mezőpeterdi boltban, rendőrkézen a gyanúsított

20.03.26 13:11

Mezőpeterd - A váncsodi férfi a boltban bántalmazott is egy nőt. berettyóújfalui rendőrök elfogtak és bűnügyi őrizetbe vették.

Lezárt akta: Nem tartott megfelelő követési távolságot

20.03.23 12:08

Lezárt akta: Nem tartott megfelelő követési távolságot Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 03. 23., h - 11:07 A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Egykapus beléptetés a berettyóújfalui kórházban

20.03.19 15:59

A Gróf Tisza István Kórházban március 19-én 7 órától a koronavírus elleni védekezés miatt egykapus beléptetőrendszert vezettek be.

Ittasan okozott balesetet a hosszúpályi sofőr, gyerekek sérültek meg

20.03.19 09:28

Egy 7 éves fiú súlyosan megsérült a sofőr felelőtlensége miatt. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát. A rendőrségre 2019. október 30-án 16 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a 4809-es úton egy személyautó…

A(z) "Berettyóújfalu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Ebből nagyobb baj is lehetett volna: markoló ütközött busznak Létavértesen

Létavértes - A berettyóújfalui rendőrök befejezték a tavaly nyáron történ baleset körülményeinek vizsgálatát. Az iratok az ügyészségen vannak.

Sport

Futsal: két légiósával is szerződést bontott a Haladás

A futsal NB I-ben szereplő Haladás két brazil játékosával is szerződést bontott – olvasható a vaol.hu-n.

Életmód

Kiégett egy kisteherautó Kecelen

Menet közben kigyulladt egy kisteherautó Kecelen, a Vasút utcában, a piacnál. A járműben ketten utaztak, ők még időben ki tudtak szállni. A keceli önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig az ott tartózkodók egy porral oltóval kezdték oltani a tüzet,…

Magyar település

Új igazgatót neveztek ki a Kratochvil Károly Honvéd Szakközépiskola és Kollégium élére

Debrecen - A hét év után búcsúzó Berkecz Gábort Kovács István alezredes váltja. Ma az 5. Bocskai István Lövészdandár korábbi parancsnoka, Ruszin Romulusz is új megbízást kapott.

 

Kategória ajánló