Berettyóújfalu hírek

Magyar település › Berettyóújfalu

Kigyulladt egy családi ház a III. kerületben

21.04.09 08:46

Egy nyolcvan négyzetméteres családi ház földszintje és tetőtere égett Budapest III. kerületében, az Aranypatak utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat…

Elkapták a zuglói benzinlopót

21.04.06 13:16

S. Lajos nem kerti csapot ment szerelni slaggal a kezében. Ráadásul a kijárási tilalmat is megszegte, amikor megfejte a kocsikat a XIV. és a XI. kerületben.

A rendőrség idén is bízik a közlekedők józanságában, a felelős viselkedésükben

21.04.01 09:31

Az egyenruhások nagy hangsúlyt fektetnek a baleset-megőrzésre, a balesetek számának csökkentésére – éppen ezért megkerestük a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot a húsvéti időszakkal kapcsolatban.

Elektromos kukásautókkal haknizott Kósa Lajos

21.03.26 14:51

Debrecen, Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény és Hajdúszoboszló egy-egy elektromos meghajtású hulladékszállító járművet, azaz „villanykukát” kapott. Ennek apropóján összegyűltek a hajdú-bihari fideszesek, és ünnepélyesen átadták.

Ittasan vezethettek, baleset lett a vége

21.03.25 14:07

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a balesetek körülményeinek vizsgálatát.

A(z) "Berettyóújfalu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hulladék égett Berettyóújfalu külterületén

Száz négyzetméteren égett a hulladék egy szeméttelepen Berettyóújfalu külterületén, a 47-es főút mellett. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Megye

Puskin Tsz szocialista brigád vetélkedője – 1977.

???? A fotóalbum címe: Puskin Tsz szocialista brigád vetélkedője – 1977. ???? A fotókat Lucz Ferenc készítette. ???? Negatív sorszáma: 90. ???? A képen látható személyek: Bacsa Béla, Berkecz László, Bihari Etelka, Bihari József,…

Sport

Fontos mérkőzés vár hétfőn az SG Kecskemét csapatára

Hétfőn este 19 órától folytatódik az NB I.-es felsőházi rájátszás az SG Kecskemét Futsal együttese számára.

 

Kategória ajánló