Benzinár hírek

Gazdaság › Benzinár

Emelkedett a benzin és a gázolaj ára is

21.01.01 07:30

Változott pénteken az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a gázolaj literenkénti átlagára 2 forinttal nőtt, míg a benzin ára 4 forinttal emelkedett.

Nyitott autóból lopta el a laptopot

20.12.31 14:22

Nyitott autóból lopta el a laptopot Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 12. 31., cs - 12:40 A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen tolvajt.

Rossz hír az autósoknak: mától ismét drágul az üzemanyag a hazai kutakon

20.12.30 10:43

Ebben az évben utoljára drágul a hazai kutakon a gázolaj, amiért 2 forinttal kell többet fizetni literenként. A benzin ára nem változik.

Indul az Egyesült Királyság első hidrogénüzemű vonata

20.12.30 08:48

Az Egyesült Királyság első hidrogénüzemű vonata szeptember 30-án Warwickshire-ben kezdte meg a fővonal tesztelését. A jármű a HydroFLEX üzemanyagcellás motorját használja. 750 000 font támogatást nyert el a Közlekedési…

Idén még egyszer emelkedik az üzemanyag ára

20.12.29 16:55

A Mol szerdán két forinttal emeli a gázolaj nagykereskedelmi árát A Idén még egyszer emelkedik az üzemanyag ára bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Szén-dioxidból készítettek üzemanyagot, karbonsemlegessé válhatnak a repülőgépek

20.12.29 09:55

Az Oxfordi Egyetem kutatói egy olyan eljárást dolgoztak ki, amivel egyszerű anyagok segítségével lehet a repülőgépek számára használható üzemanyaggá változtatni a szén-dioxidot.

Telepített üzemanyagcellák gyártását tervezi a Bosch

20.12.29 04:31

A Boschnál egyre fontosabb szerepet kapnak a telepített üzemanyagcellák. A technológiák és szolgáltatások vezető szállítója 2024-ben szeretné elkezdeni a szilárd oxid üzemanyagcellás technológián alapuló elosztott erőművek gyártását, ezért…

Szén-dioxidból hoztak létre repülőgép-üzemanyagot

20.12.23 15:19

A fosszilis üzemanyagok elégetése során lezajló folyamatokat „megfordítva” állítottak elő környezetbarát sugárhajtómű-üzemanyagot az Oxford Egyetem tudósai.

Tíz Volvo szupervontatóval bővül a Waberer’s flottája

20.12.23 11:16

A Volvo Trucks legjobb, I-save üzemanyag csomaggal és Turbo Compound erőforrással, gazdagon felszerelt 10 darab járművével lett gazdagabb a Waberers's flotta.

A(z) "Benzinár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Közös vállalatban fejleszt a Daimler és a Volvo

Közös vállalatot alapított üzemanyagcellás hajtásláncok kifejlesztésére haszongépjárművek számára a Daimler és a Volvo.

Gazdaság

Közös vállalatban fejleszt a Daimler és a Volvo

Közös vállalatot alapított üzemanyagcellás hajtásláncok kifejlesztésére haszongépjárművek számára a Daimler és a Volvo.

Gazdaság

Az elektromos autók nagyságrendekkel kevesebb nyersanyagot használnak el

A Transport & Environment (T&E) civil szervezet tanulmánya szerint több százszoros az elektromos, illetve a benzines-dízeles autók nyersanyag-felhasználása közötti különbség.

Gazdaság

Rekordszintű ellátási fennakadásokkal küzd a brit gyáripar

Ellátási fennakadások miatt stagnál a brit gyáripar aktivitása. Ennek ellenére a brit üzleti szektor derűlátásának mutatója hat és fél éve nem mért csúcson jár, jelezve, hogy a vállalatok a koronavírus-válság enyhülésére számítanak.

 

Kategória ajánló