Benzinár hírek

Gazdaság › Benzinár

Péntektől egy kicsit olcsóbban tankolhatunk, de csak benzint

Tegnap 09:46

Hétfőn a májusi változásokhoz mérten szerény mértékben, 2-2 forinttal nőtt a benzin és a gázolaj ára is, ám a Holtankoljak.hu

Hamarosan újabb szakaszon tekerhetünk: kerékpáros híd épül Eplény határában

Tegnap 09:28

A kerékpárosok örömére belátható időn belül újabb bringaúttal gyarapodik a hálózat. A Verga Zrt. jóvoltából elkészült a murvás út Gyulafirátóttól az eplényi vasútállomással szemközti pihenőhelyig - írja a veol.hu.

Júliusban emelkedik az üzemanyag jövedéki adója

20.06.02 13:58

Eredetileg február elsején tervezték az üzemanyag jövedéki adójának emelését Szerbiában, de elhalasztották június 1-jére, amit most újabb egy hónappal toldottak meg, és eszerint július elsejétől alkalmazzák.

Újabb változás a benzinkutakon

20.06.01 10:40

Emelkedett az üzemanyagok ára a holtankoljak.hu információi szerint, miután a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség június 1-ei érvényességgel megemelte a tagi hozzájárulás mértékét, az úgynevezett készletezési díjat.

Újra drágul az üzemanyag hétfőn

20.05.29 18:46

Június 1-től újabb üzemanyagár-emelés érkezik, az autósok örömére ez a korábbiaknál kisebb mértékű - derül ki a Holtankoljak.hu közléséből.

A(z) "Benzinár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Aki tud, várjon péntekig a tankolással

Literenként ugyanis átlagban 2 forinttal kerül majd kevesebbe, 338 forintba a benzin június 5-étől. A gázolaj ára viszont nem változik, marad 351 forint.

Gazdaság

Aki tud, várjon péntekig a tankolással

Literenként ugyanis átlagban 2 forinttal kerül majd kevesebbe, 338 forintba a benzin június 5-étől. A gázolaj ára viszont nem változik, marad 351 forint.

Gazdaság

Pénteken csökken a benzin ára

Minimális lesz a változás, de aki a kicsit nem becsüli…

Top magyar cég

Karácsony Gergely: a fővárosiak szívesen használják a MOL Bubit

A fővárosiak szívesen használják a MOL Bubit, március 15. óta 11 ezren váltottak bérletet – közölte a főpolgármester a Facebook-oldalán.

 

Kategória ajánló