Benkő Tibor hírek

Politikus › Benkő Tibor

Egyre szorosabb Belgrád és Moszkva együttműködése

20.02.19 20:13

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter hétfőn találkozott Belgrádban Alekszandar Vucsics szerb államfővel, akivel védelmi kérdésekről tárgyalt.

Svédországban tárgyalt Benkő Tibor

20.02.19 19:40

A katonai együttműködés egyik alapja a Gripen bérleti szerződés, amelyet még 2001-ben írt alá Magyarország

Új világrend, új stratégia

20.02.05 08:22

Az új nemzetbiztonsági stratégia elkészítését követően a megváltozott kihívásokra reagáló katonai stratégia kidolgozását – jelentette be Benkő Tibor honvédelmi miniszter.

Benkő: a kormány úgy döntött, ütőképes haderő kell

20.02.04 13:25

A nemzetbiztonsági kabinet elfogadta az új nemzeti biztonsági stratégiát - jelentette be a honvédelmi miniszter éves értékelő és feladatszabó vezetői értekezletén kedden, Budapesten.

Jövőre megtartják a kecskeméti nemzetközi repülőnapot

20.01.31 12:19

Ismét lesz 2021-ben nemzetközi repülőnap Kecskeméten, ezt Benkő Tibor honvédelmi miniszter jelentette be a város polgármesterével közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Iráni rakétatámadás: a magyar katonák értek legelőször a bunkerbe

20.01.09 13:10

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott kora reggel Benkő Tibor honvédelmi miniszter az Irakban szolgáló, s az iráni rakétatámadás idején az egyik megtámadott bázison tartózkodó magyar katonák helyzetével kapcsolatban.

Orbán Viktor most kap releváns kérdéseket - élőben közvetítjük a rendkívüli kormányinfót

20.01.09 08:52

Évente egyszer áll ki nem kormánypárti újságírók elé Orbán Viktor miniszterelnök, ennek ma jött el a napja. Több kérdéssel készültünk, kíváncsian várjuk, hányat lehet feltenni. Tavaly az első kérdésünk után kicsavarták riporterünk kezéből a mikrofont.…

Benkő Tibor: Maradnak a magyar katonák Irakban

20.01.08 08:22

A honvédelmi miniszter szerint nem új, hogy támadás ér magyar missziót, a helyzet nem indokolja, hogy kivonják a katonákat az országból.

A(z) "Benkő Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Ezért tárgyalt Svédországban Benkő Tibor honvédelmi miniszter

/Stockholm – Aktuális védelempolitikai kérdésekről és a két ország védelmi szektorát érintő együttműködési lehetőségekről egyeztetett Benkő Tibor honvédelmi miniszter Peter Hultqvist svéd védelmi miniszterrel szerdán…

Közélet

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (120. rész)

1. Gyertek ti is demonstrálni – Nem konzultálást, hanem Uniós jogállamot akarunk! 2. Hazudnak a Parlamentben az év választási csalásával kapcsolatban 3. Bakonyi Alexandra: A Honvédelmi minisztérium hülyének néz minket – de…

Közélet

Együttműködési megállapodást kötött a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség Parancsnoksága és az Országos Polgárőr Szövetség

Budapest - Az együttműködés célja többek között az önkéntes tartalékos szolgálati jogviszony népszerűsítésének növelése és a honvédelmi toborzás hatékonyságának fejlesztése.

Közélet

NATO képesítést kaptak a Kingston IronKey D300-as pendrive-ok

Az amerikai multi termékei igen szigorú biztonsági követelményeknek feleltek meg.

 

Kategória ajánló