Benkő Dániel hírek

Ismert személy › Benkő Dániel

Lánya szórta szét Benkő Dániel hamvait

20.02.06 05:07

Elbúcsúztatták családja és barátai körében Benkő Dánielt, most az is kiderült, hogy. A 72 éves korában hunyt el Benkő Dániel magyar lant- és gitárművész, aki december 15-én szívrohamban vesztette életét. A gyász annyira megrázta a…

Úgy tűnik, hogy egy árva petákot sem örököl Benkő Dániel hatalmas hagyatékából fiatal múzsája, Bazsarózsa

19.12.19 09:37

Hiába nem álltak szóba évtizedek óta, nemcsak a Magyarországon, hanem a Franciaországban élő lánya – akivel nem tartotta a kapcsolatot – is egyenlő részt kap majd Benkő Dániel hagyatékából – írja a Blikk.

Több száz millió forintos vagyont hagyott lányaira Benkő Dániel

19.12.18 11:12

Nagy értékű hagyatékról kell majd gondoskodnia a vasárnap elhunyt Benkő Dániel lányainak, a lantművész után ugyanis százmilliókat örököl majd két gyermeke, Vivien és Dalma – írta a Ripost.

Betörőktől tartanak Benkő Dániel rokonai

19.12.18 05:04

Benkő Dániel alig két napja hunyt el, de máris gyanús alakok jelentek meg a házánál. A rokonok szerint be akarnak törni az ingatlanba, ezért óvintézkedésekre volt szükség.

Szívrohamban halt meg Benkő Dániel

19.12.17 10:44

Vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt a 72 éves lantművész, Benkő Dániel. A Borsnak a zenész kisebbik lánya, Dalma nyilatkozott a tragédiáról.

A(z) "Benkő Dániel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés