Benkő Dániel hírek

Ismert személy › Benkő Dániel

Lánya szórta szét Benkő Dániel hamvait

20.02.06 05:07

Elbúcsúztatták családja és barátai körében Benkő Dánielt, most az is kiderült, hogy. A 72 éves korában hunyt el Benkő Dániel magyar lant- és gitárművész, aki december 15-én szívrohamban vesztette életét. A gyász annyira megrázta a…

Szokatlan módon vesznek búcsút Benkő Dánieltől

19.12.28 13:06

A lantművészt méltó módon szeretnék elbúcsúztatni, amire február 14-én, Bálint napon kerül sor, derül ki a művész közösségi oldalán meghirdetett eseményből.

Úgy tűnik, hogy egy árva petákot sem örököl Benkő Dániel hatalmas hagyatékából fiatal múzsája, Bazsarózsa

19.12.19 09:37

Hiába nem álltak szóba évtizedek óta, nemcsak a Magyarországon, hanem a Franciaországban élő lánya – akivel nem tartotta a kapcsolatot – is egyenlő részt kap majd Benkő Dániel hagyatékából – írja a Blikk.

Betörőktől tartanak Benkő Dániel rokonai

19.12.18 05:04

Benkő Dániel alig két napja hunyt el, de máris gyanús alakok jelentek meg a házánál. A rokonok szerint be akarnak törni az ingatlanba, ezért óvintézkedésekre volt szükség.

Szívrohamban halt meg Benkő Dániel

19.12.17 10:44

Vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt a 72 éves lantművész, Benkő Dániel. A Borsnak a zenész kisebbik lánya, Dalma nyilatkozott a tragédiáról.

A(z) "Benkő Dániel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Megtörte a csendet Benkő Dániel lánya, megdöbbentő, hol nyugszik a zenész

A 72 éves korában elhunyt lantművésztől egyáltalán nem hétköznapi módon búcsúzott el a család.

Ismert személy

41 polgármester tiltakozik az önkormányzatok kivéreztetése ellen, egy hajdú-bihari is aláírta

Közös nyilatkozatban tiltakoznak ellenzéki és független polgármesterek az ellen, hogy a kormány fontos bevételi forrásoktól fosztja meg az önkormányzatokat. Többek között Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, Botka László…

Életmód

Infarktus után gyógyul Bruce Furniss olimpiai bajnok úszó

Jól halad a kétszeres olimpiai bajnok úszó, Bruce Furniss gyógyulása múlt vasárnapi szívinfarktusa után.     A 62 éves Furnisst vasárnap súlyos állapotban szállították kórházba Kaliforniában, Orange megyében. Az intenzív…

Ismert személy

Most komolyan, normális? Varga Viktor ezzel viccelődik

Úgy tűnik, mintha Varga Viktornak teljesen elment volna az esze. Most olyat tett, amivel keverte a biztosítékot, még a kollégái sem értenek egyet.

 

Kategória ajánló