Benjámin Netanjahu hírek

Politikus › Benjámin Netanjahu

Izrael három hétre leállítja az országot péntektől

20.09.14 06:37

Tavasszal még jól kezelték az első hullámot, de júliusban és most szeptembertől drámai gyorsasággal kezdett terjedni a vírus. Netanjahu lépett: boltok, iskolák bezárnak, senki nem hagyhatja el a lakóhelyét.

Belpolitikai vitához vezetett Izraelben az ukrajnai határzár

20.08.28 12:22

Az ultraortodoxok a Benjámin Netanjahu miniszterelnök vezette politikai tömb elhagyásával fenyegetőznek Izraelben, mert az ország koronavírus-felelőse azt kérte a járvány megfékezése érdekében, hogy tartsák távol őket Ukrajnától a zsidó újévkor…

Több tucat Netanjahu ellen tüntetőt tartóztattak le

20.08.23 11:04

A tiltakozók elsősorban a korrupciós vádak miatt támadják a csalás, megvesztegetés és hivatali visszaélés miatt bíróság elé került miniszterelnököt.

Szderoti polgármester: nincs béke, háborúban állunk!

20.08.23 06:44

Alon Davidi az izraeli kormányfőhöz és a védelmi miniszterhez fordult segítségért, miután „Szderot és a Gázával határos települések lakosaira ömlenek a rakéták”.

Netanjahu cáfolja a békemegállapodás katonai fölényt feladó, titkos záradékát

20.08.18 14:28

Az izraeli kormány szerint nem igaz, hogy létezne egy titkos záradéka az Emírségek és Izrael által bejelentett békemegállapodásnak, amely alapján Abu-Dzabi fejlett amerikai fegyverekhez juthat.

A(z) "Benjámin Netanjahu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Leállítja az országot Izrael

A koronavírus második hulláma nagyon magasra csapott Izraelben: a héten két nap is 4000 fölött volt az új fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké pedig 1100 fölé emelkedett. Vasárnap a Benjamin Netanjahu miniszterelnök…

Ország

Lovagrendi elismerés a polgármesternek

Orvosi munkájáért, környezetvédelmi tevékenységéért a Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend Magyar Nagyperjelsége dr. Dézsi Csaba András polgármestert nagyperjeli érdemrend oklevéllel és díszplakettel tüntette ki a…

Ország

Izrael légicsapást mért gázai célpontokra egy keddi rakétatámadást megtorolva

Órákkal korábban egy a Gázai övezetből palesztin szélsőségesek által indított rakéta csapódott be Izraelben.

Nagyvilág

Feszültség az izraeli kormánykoalícióban

Elmaradt az izraeli kormány szokásos vasárnapi ülése a koalíciót alkotó jobboldali Likud és a centrista Kék-Fehér párt növekvő ellentéte miatt.

 

Kategória ajánló