Benjámin Netanjahu hírek

Politikus › Benjámin Netanjahu

Késik a koalíciós megállapodás Netanjahu és Ganz között

20.04.01 11:01

Késik a koalíciós megállapodás létrejötte Izraelben a Benjámin Netanjahu, a Likud párt elnöke és az átmeneti kormány miniszterelnöke, valamint Beni Ganz, a Kék-fehér párt elnöke között - jelentette a helyi média szerdán.

Koronavírusos lett az egyik tanácsadója, karanténba került Netanjahu

20.03.30 14:42

Netanjahu egyik tanácsadójának hétfőn lett pozitív a koronavírus-tesztje, ezt követően került karanténba az izraeli miniszterelnök - írja a Haaretz.

Óriási politikai dráma után hatalmon maradhat Benjamin Netanjahu, és még az ellenzékét is sikerülhet szétvernie

20.03.27 15:58

A legutóbbi izraeli választás után úgy tűnt, hogy a Likud kerül kisebbségbe, de maga mellé állította az eddig győztesnek tűnő Kék-Fehér párt tizenöt képviselőjét, közöttük a pártelnököt.

Alkut kötött Ganz és Netanjahu, véget érhet a patthelyzet Izraelben

20.03.26 17:10

Véget érhet a hosszú ideje tartó politikai patthelyzet Izraelben, csütörtöki sajtóértesülések szerint ugyanis Beni Ganz, az ellenzéki centrista Kék-fehér párt elnöke alkut kötött Benjámin Netanjahu ügyvivő miniszterelnökkel, a jobboldali Likud párt…

Vége a Netanjahu-korszaknak? - Az összes arab képviselő Ganz mögött

20.03.15 15:37

Az arab Egyesült Lista egésze hivatalosan benyújtotta a javaslatát Rivlin elnöknek, amihez valószínűleg Liberman is csatlakozni fog.

Válságok sorozata zajlik Izraelben

20.03.12 09:46

Nemzetárulásnak tartja azt, hogy a választásokon vesztes baloldali pártok az anticionista, terrorizmust támogató arab képviselőkkel összefogva akarják megbuktatni Benjamin Netanjahut.

A(z) "Benjámin Netanjahu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Koronavírus: egyre súlyosabb a közel-keleti helyzet

Már minden török tartományban jelen van az új koronavírus, de továbbra is Iránban a legrosszabb a helyzet a Közel-Keleten. Izraelben fertőzött lett az egészségügyi miniszter is, ezért ismét karanténba volnult a vele érintkező…

Ország

Nézze vissza a virágvasárnapi Szószékeket!

A Kecskeméti Televízió virágvasárnap római katolikus szentmisét, illetve református és evangélikus istentiszteletet közvetített délelőtt; ezek felvételei a YouTube-csatornán is megtekinthetők. A nyugati kereszténység ezen a…

Ország

Hamász: 6 millió izraeli fullad majd meg, ha egy gázai is meghal a vírusban

Jahja Szinvar, a terrorszervezet gázai vezetője egy hétvégi interjújában durva, holokausztra hajazó fenyegetéseket tett arra az esetre, ha a zsidó állam nem biztosít számukra elegendő lélegeztetőgépet.

Nagyvilág

Késik a koalíciós megállapodás Netanjahu és Ganz között

Késik a koalíciós megállapodás létrejötte Izraelben a Benjámin Netanjahu, a Likud párt elnöke és az átmeneti kormány miniszterelnöke, valamint Beni Ganz, a Kék-fehér párt elnöke között - jelentette a helyi média szerdán.

 

Kategória ajánló