Benjámin Netanjahu hírek

Politikus › Benjámin Netanjahu

Kihirdették az izraeli választások valószínűleg végleges eredményét

19.09.19 17:38

Az összes szavazat 99,8 százalékának összeszámlálása után a centrista Kék-fehér a legnagyobb párt 33 parlamenti képviselővel a 120 tagú kneszetben. Őket követi a jobboldali Likud 31 mandátummal.

Mélyül a válság Izraelben? Ganzék elutasították Netanjahu ajánlatát

19.09.19 15:19

Az izraeli miniszterelnök egységkormány alakítására tett ajánlatot annak a Kék-fehér pártnak, amellyel fej-fej mellett végeztek a keddi választáson. Utóbbiak elutasították az együttműködést, a patthelyzet tovább mélyíti a válságot Izraelben. 61 tagot kellene…

Netanjahu egységkormányt alakítana riválisával

19.09.19 12:40

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, a kormányzó jobboldali Likud párt elnöke "széles egységkormány" megalakítására tett javaslatot csütörtökön Beni Ganznak, az ellenzéki centrista Kék-fehér párt elnökének.

Pártszövetséggel mentené helyzetét Netanjahu

19.09.18 19:28

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök bejelentette, hogy szövetséget kötött a jobboldali és az ultraortodox vallásos pártokkal - együtt ötvenöt mandátumot szereztek meg a kneszet 120 képviselőhelyéből a keddi választásokon, vagyis még így sincs…

Patthelyzet az izraeli választás után, Netanjahu politikai jövője forog kockán

19.09.18 17:49

Kicsúszni látszik a hatalom Benjamin Netanjahu kormányfő kezéből a döntetlenre végződött izraeli választás után. A nem végleges adatok alapján hosszú és keserves kormányalakítási tárgyalások várhatók. Az sem kizárt, hogy a demokráciából időnként…

Marad a politikai patthelyzet Izraelben

19.09.17 22:22

Sem a jobboldali kormányzó Likud, sem az ellenzéki centrista Kék-fehér párt nem tud kormányt alakítani Izraelben a keddi parlamenti választási eredmények alapján - jelentette a helyi média szerdán.

A(z) "Benjámin Netanjahu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Netanjahu rendre megvezette Trumpot a volt amerikai külügyminiszter szerint

Rex Tillerson panaszosan említette azt is, hogy külügyminiszter létére elzárták előle a palesztin-izraeli "dossziét" - ezeket az ügyeket Donald Trump a saját vejére bízta inkább.

Ország

Az izraeli arabok pártja, hogy, hogy nem, nem Netanjahut támogatja

A harmadik legnagyobb frakciót adó pártszövetség Benny Gantz egykori vezérkari főnök kormányfői kinevezését támogatná.

Ország

Netanjahu rendre megvezette Trumpot a volt amerikai külügyminiszter szerint

Rex Tillerson panaszosan említette azt is, hogy külügyminiszter létére elzárták előle a palesztin-izraeli "dossziét" - ezeket az ügyeket Donald Trump a saját vejére bízta inkább.

Ország

Az iráni külügyminiszter szerint lehet, hogy elkerülhetetlen a háború

Nem biztos, hogy elkerülhető a háború a térségben – jelentette ki Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter az amerikai CBS televíziónak adott interjújában vasárnap – írja az MTI. Az iráni diplomácia vezetője úgy…

 

Kategória ajánló