Belügyminisztérium hírek

Közélet › Belügyminisztérium

Három gyulai utca korszerűsítésére nyertek forrásokat

19.09.07 09:32

Harminc millió forintot nyert járdák és utak építésére a gyulai önkormányzat a Belügyminisztérium pályázatán – jelentették be a pénteki sajtótájékoztatón. Ezek a források a közel 13 millió forintos önerővel kiegészülve három utcaszakasz…

Tüzelő ötmilliárdért rászorulóknak

19.09.04 10:13

Összesen 2358, ötezer főnél kevesebb lakosú település kap szociális tüzelőanyag-támogatást a Belügyminisztériumtól Pintér Sándor tárcavezető döntése alapján.

Bolondját járatja

19.09.04 09:09

A Belügyminisztérium kezdeményezi a kormánynál a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet meghosszabbítását – írta az Index kérdésére a múlt héten a BM, amelyet a lap azután keresett meg, hogy a Kormányinfón Gulyás Gergely miniszter azt…

Országos Rendőrségi Cross Challenge

19.08.30 14:18

Országos Rendőrségi Cross Challenge Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 03., k - 13:51 Debrecenben versenyeztek 2019. augusztus 29-én a borsodi rendőrök.

Vasiak kaptak elismerést a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon

19.08.29 16:40

Tiszti kinevezéseket, elismeréseket és ajándéktárgyakat adott át augusztus huszonnyolcadikán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság általános főigazgató-helyettese a szervezet fővárosi központjában.

A(z) "Belügyminisztérium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Észak-Macedóniában kétszáznál is több illegális bevándorlót fedeztek fel egy kamionban

Észak-Macedóniában több mint kétszáz illegális bevándorlót fedeztek fel egy kamionban - jelentette be kedden a belügyminisztérium.

Közélet

90km/h helyett 223km/h-val száguldott az autós a 84-es főúton

A felelőtlen járművezetők nem csak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai…

Közélet

Pótkocsi alvázán próbált meg bejutni egy illegális bevándorló

A teherautó vezetője elmondása szerint nem tudott a megbújt külföldiről.

Közélet

Szijjártó: Fel kell készülni az újabb migrációs hullámokra

„Görögország és Magyarország az Európai Unió külső határait védi” + VIDEÓ.

 

Kategória ajánló