Békés hírek

Megye › Békés

Ígéretes búzatermés van kilátásban Békésben

20.04.28 16:10

Jó állapotban vannak az őszi kalászosok Békés megyében, a jelek szerint ígéretes búzatermés várható, de nagy szükség van csapadékra.

Keddre nem emelkedett a betegszám

20.04.28 10:28

Kedd reggel 14 koronavírussal fertőzött tartottak nyilván Békés megyében, vagyis hétfőhöz képest térségünkben nem nőtt a betegek száma. Mint arról a tegnapi Híradóban beszámoltunk, a 14. megyei fertőzött kondorosi. Az arányok…

Holtverseny a nőknél az online rúgó versenyen

20.04.28 10:07

Folytatódott a Békés Megyei Harcművész Szövetség által kiírt gyorsasági online rúgó verseny. A második fordulóban a „bal első lábas köríves rúgás végrehajtása fejre 20 másodperc alatt” versenyfeladatot mutatták be a versenyzők. Úgy, mint több…

Honvédségi fertőtlenítés volt az Életfa Idősek Otthonában is

20.04.26 14:25

Az országos akció keretében pénteken az Életfa Idősek Otthonában is elvégezték az intézmény teljes körű fertőtlenítését a Magyar Honvédség szakemberei – számolt be erről Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.

Szarvas Péter döntött, kik kapják meg a Békéscsaba Kiváló Pedagógusa kitüntetést

20.04.26 13:34

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a hivatalos közösségi oldalán jelentette be: polgármesteri hatáskörben, a közgyűlés döntési jogkörét ellátva meghozta a döntést arról, hogy 2020-ban a pedagógus napon kik vehetik át a megtisztelő Békéscsaba…

Mennyire ismeri megyénk történéseit? Most megtudhatja!

20.04.26 09:22

Egy néhány kérdésből álló kvízjátékra invitálnánk olvasóinkat, melyben összeszedtünk nyolc közelmúltbeli eseményt. Kellemes időtöltést!

A(z) "Békés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Iparkamara: Újraindul a személyes tanácsadás

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara visszatér a megszokott formákhoz, ismét személyesen fogadja ügyfeleit. A térítésmentes szolgáltatásaink igénybe vételéhez előzetesen lehet időpontot foglalni a +36-66/324-976…

Magyar település

Szerb pontgyáros érkezik az orosz bajnokságból

Marta Drpa személyében a nemzetközi piacon is magasan jegyzett játékossal erősített a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE.

Közélet

Megtört a 30 éves hagyomány – betiltották a Tienanmen-megemlékezést Hongkongban

Harminc év óta először nem adott engedélyt a hongkongi rendőrség a gyertyás virrasztás megtartására, amelyet a pekingi Tienanmen téri tüntetés vérbe fojtásának évfordulója alkalmából rendeznek minden évben.

Közélet

Elsunnyogott járatritkítás a MÁV-nál

Június 6-án lép életbe az új vasúti menetrend, amiben jó néhány eddigi járatot rikítanak, vagy leállítanak. Mindezt ráadásul a közlési határidőn belül jelentették be.

 

Kategória ajánló