Békásmegyer hírek

Budapest › Békásmegyer

Evangélikus egyház: hitelesnek és életszerűnek tűnnek a Donáth Lászlóval szembeni zaklatási vádak

20.12.17 08:51

A Magyar Evangélikus Egyház Északi Egyházkerületének vezetése állásfoglalást adott ki Donáth László ügyében, amelyben az ügyészség aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés és emberi méltóságot sértő szeméremsértés gyanújával nyomoz –…

Közterület-felügyelet is adományozott a rászoruló családoknak

20.12.16 09:07

Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet munkatársai is átadták ma karácsonyi adományaikat az Esernyős Kávézóban lévő gyűjtőhelyen.

Véget ért a lomtalanítás – Köszönjük a lakosság segítségét és türelmét!

20.12.15 11:11

A járvány-helyzet miatt nehezített körülmények között, de zökkenőmentesen zajlott az idei lomtalanítás, mely többek között a lakosság nagymértékű fegyelmezettségének és segítségének is köszönhető.

Figyelemfelhívó jelzések a kerületi, frekventált gyalogátkelőknél

20.12.10 07:53

"Nézz fel! Átkelés közben ne telefonozz!" - figyelmeztet a felirat, melyet Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat festet a kerület több pontján, a frekventáltabb gyalogátkelőhelyek mellé.

Decemberben is online fogadóóra – Kérdezzen a polgármestertől!

20.12.03 11:07

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere szokásos online fogadóóráját december 10-én 16 órától tartja. Várjuk kérdéseiket, javaslataikat!

Közösségi faültetés – Friss levegő, hasznos munka, jó csapat

20.11.25 15:35

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a 10 millió Fa Alapítvány mindenkit szeretettel vár e hét vasárnap a Bud Spencer parkban közösségi faültetésre. Hársakkal szépítjük meg a területet.

Folyamatos a kerület takarítása, fertőtlenítése

20.11.24 14:12

Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének Városüzemeltetési és Köztisztasági osztálya az elmúlt két hétben hét intézmény teljes körű fertőtlenítését végezte el, tizenegy helyszínen számolta fel az illegálishulladék-lerakatokat, emellett…

Elkezdődött az őszi faültetés a kerületben – Ámbrafa, vérszilva és hárs kerül a Pusztakúti útra

20.11.20 14:22

Ezúttal ötven facsemetével gazdagodik Óbuda-Békásmegyer. Az önkormányzat faültetési programja része az otthonos, zöldebb kerület építésének. Főkertészünk, dr. Kerényi-Nagy Viktor nyújtott szakmai segítséget az aktuális ültetéshez.

Közösségi kert és napelemes világítás Óbudán? Ötletek, javaslatok a tegnapi lakossági fórumon

20.11.12 13:14

Köszönjük, hogy ennyien részt vettek a november 11-én este tartott online lakossági fórumon, amelyet Óbuda-Békásmegyer és a Fővárosi Önkormányzat közösen szervezett, hogy beszélgessünk arról, mitől lenne Budapest zöldebb, gondoskodóbb,…

A(z) "Békásmegyer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Budapest

Rontás- és bajelhárító hímes tojások

„Olyan békás mintát is ismerünk, amelyet szerelemvarázsló tulajdonságokkal ruháztak fel, és ezeket nem is adták oda akárkinek” – mondta lapunknak Fekete Ildikó népi iparművész.

Budapest

Nézze élőben a női röplabda bronzcsata ötödik felvonását!

A Diamant-lányok a Vasas Óbuda ellen zárják a szezont. Kezdés 18 órakor!

Közélet

Tíz új faházat állított fel a lakiteleki önkormányzat

Abban bíznak, hogy a helyi és környékbeli termelők, ételt, italt, kézműves termékeket áruló vállalkozók értékelik majd a kezdeményezést, és fantáziát látnak a faházak bérlésében.

Közélet

Kaszálnak, takarítanak és felújítanak a kerület közterületein a Városüzemeltetés emberei

A kerületi közterület-felügyelet Városüzemeltetési osztálya folyamatosan dolgozik a kerület közterületein, intézményeiben. Valamennyi oktatási intézményt fertőtlenítették, négy óvodában kitakarították az udvart, helyrehozták a…

 

Kategória ajánló