Befektető hírek

Gazdaság › Befektető

Termőre fordultak az Alteo beruházásai

Tegnap 10:07

Az első kilenc hónapot tekintve az árbevétel 41 százalékkal, az EBITDA 140 százalékkal, a nettó eredmény pedig 20 százalékkal bővült. Az összes szegmens kivette részét a növekedésből.

Tőzsde – Mínuszban indult a kereskedés Nyugat-Európában

Tegnap 09:22

Gyengüléssel kezdtek a vezető európai tőzsdék irányadó mutatói hétfőn a pénteki záróértékeikhez képest. Európa ezzel követi az ázsiai lejtmenetet, amit az váltott ki, hogy most épp megint borúlátóak a befektetők az amerikai-kínai kereskedelmi háború…

A rákkutatás újdonságai

Tegnap 06:55

Egymilliárd forintot kapott londoni befektetőktől a budapesti Turbine, amely a rák ellenszerét keresi. Az alapítókkal, Nagy Szabolccsal, Szalay Kristóffal és Veres Dánielel az Index beszélgetett.

Hamarosan új kézbe kerül az Alitalia

19.11.10 13:52

Az FS olasz államvasutak (FS - Ferrovie dello Stato) és az Atlantia infrastruktúra-befektetési holding konzorciuma 2020 márciusára tervezi véglegesíteni az Alitalia légitársaság akvizícióját.

Nem lehet panasza a magyar befektetőknek

19.11.08 11:34

A kedvező nemzetközi hangulat és a remek vállalati eredmények is segítik a hazai befektetőket. Az amerikai tőzsdéken újabb történelmi rekordok születtek, és más nagy tőzsdéken is az év legmagasabb szintjére törtek az indexek. Itthon két nagyvállalat is…

Optimistább várakozásokat közölt a Mol

19.11.07 10:19

A BÉT honlapján tette közzé a Mol a londoni befektetői napjának prezentációját. Ebből az derül ki, hogy több területen is javította korábbi várakozásait a vállalat vezetése.

Londoni kockázatelemzés: A kereskedelmi háború jelenti a legnagyobb veszélyt a világgazdaságra

19.11.07 09:15

A legújabb felmérés szerint a globális intézményi befektetői közösség továbbra is a kereskedelmi háborúkat tekinti a legnagyobb világgazdasági kockázatnak, és jelentősnek tartja a globális recesszió rizikóját is.

Egészségügyi nagykutyák és kórházláncok állnak ugrásra készen a magyar határon

19.11.06 19:08

Liberalizáció estén új private equity befektetők és nagy kórházláncok belépése várható a magyar magán-egészségügyi piacra, akik a környező országokban már mind jelen vannak. A verseny fokozódása pedig konszolidációt jelez előre a piac meglévő…

Erős versenytársakat kapott a Tinder

19.11.06 11:11

Jönnek fel a versenytársak, ezért a vártnál gyengébben alakul a Tindert is üzemeltető Match Group bevétele, ráadásul az erős verseny miatt marketingre is többet kell költeniük, ami nyomás alatt tartja a profitot. Ezek miatt esett most nagyot a Match…

A(z) "Befektető" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Dinamikus növekedés jellemezte az Alteo harmadik negyedévét is

Rendkívül eredményes volt 2019 első kilenc hónapja az Alteo számára, ugyanis 5 milliárd forintos árbevétel bővülés mellett az Ebitda két és félszeres növekedését mutatja a vállalat nem auditált pénzügyi eredményeit bemutató…

Gazdaság

BÉT – Esett a vezető részvények többsége

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 402,75 pontos, 0,93 százalékos csökkenéssel, 43 038,67 ponton zárt hétfőn.

Gazdaság

BÉT – Esett a vezető részvények többsége

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 402,75 pontos, 0,93 százalékos csökkenéssel, 43 038,67 ponton zárt hétfőn.

Gazdaság

Történelmi csúcsra emelkedett a magyar tőzsde a múlt héten

A Takarékbank heti tőke- és pénzpiaci összefoglalója.

 

Kategória ajánló