Bécs hírek

Nagyvilág › Bécs

Terrorgyanú miatt őrizetbe vettek két férfit Bécs mellett, merényletre készültek az ünnepek alatt!

Tegnap 08:43

A Heute osztrák hírportál tudni véli, hogy a férfiak valószínűleg merényletet terveztek az osztrák fővárosban a karácsonyi ünnepek alatt. A vádhatóság illetékese a nyomozás zavartalansága érdekében, "taktikai okokból" nem kívánta kommentálni ezt az…

Karácsonyra hangol a bécsi adventi vásárok színpompás forgataga

Tegnap 08:07

November közepétől az osztrák főváros kedvelt terei színpompás ünnepi díszbe öltöznek, helyet adva az egészen december végéig nyitva tartó karácsonyi vásároknak, melyekben forró puncs, sült alma és fahéj illata lengi be a levegőt.

Újabb világbotrányt okoztak Orbánék

19.12.11 08:13

„Orbán egységes kormányirányítás alá akarja helyezni a magyar kultúrát” – ezzel a címmel számolt be a Der Standard  az új törvénytervezetről. A liberális bécsi lap szerint „mindez nyilvánvalóan afféle visszavágás az októberi önkormányzati…

OPEC - visszafogják a termelést és emelik az árat

19.12.07 10:22

A kőolaj exportáló országok szövetsége Oroszországgal kiegészülve pénteki, bécsi ülésén a termelés visszafogásáról és a Brent árának emeléséről állapodott meg.

Napelemes metróállomás Bécsben

19.12.06 09:01

Napelemfóliákat telepítettek a bécsi Ottakring metróállomás tetejére. Az így nyert áramot a metróállomáson található mozgólépcsők, liftek és a világítás működtetésére használják egy kísérleti projektben.

Rendkívüli vonatjáratok indulnak adventkor Bécsbe

19.12.05 15:37

Az adventi vonatok még a december 7-i, 14-i és 21-i szombaton közlekednek oda-vissza úton Budapest és Bécs között étkezőkocsival, amiben szezonális finomságok is várják az utasokat.

A(z) "Bécs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Terrorgyanú miatt őrizetbe vettek két férfit Bécs mellett, merényletre készültek az ünnepek alatt!

A Heute osztrák hírportál tudni véli, hogy a férfiak valószínűleg merényletet terveztek az osztrák fővárosban a karácsonyi ünnepek alatt. A vádhatóság illetékese a nyomozás zavartalansága érdekében, "taktikai okokból" nem…

Ország

A listavezető otthonában is győzni tudott a Fehérvár

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján idénybeli második győzelmét aratta a Salzburg otthonában a Hydro Fehérvár AV19.

Közélet

Hódító útnak indult az Orbán-kormány a Balkánon, a kereskedőházakat a kedves baráti cégek viszik tovább

Az elmúlt években az Orbán-kormány egyre aktívabb lett a Balkánon, Orbán Viktor pedig főként azokkal a politikusokkal barátkozik, akik hozzá hasonlóan populista, bevándorlásellenes politikát képviselnek. Emellett a balkáni…

Politikus

71 éves a Csinibaba felejthetetlen ávósnője, Lázár Kati

December 14-én ünnepli hetvenegyedik születésnapját Lázár Kati Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és rendező, kiváló művész.

 

Kategória ajánló