Bartók Béla hírek

Ismert személy › Bartók Béla

Hangversenyt rendeztek a karcagi kulturális központban

19.12.23 06:58

A Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Déryné Kulturális Központban tartotta karácsonyi hangversenyét.

A zenével jótékonykodtak

19.12.10 22:01

Jótékonysági koncertet adtak elő a Bartók Béla Zeneiskola növendékei kedd este a békéscsabai Páduai Szent Antal-templomban.

Jövőre sem maradunk gálakoncert nélkül

19.12.08 07:04

Sajtótájékoztatón jelentette be a dunaújvárosi Sándor Frigyes Alapfokú Művészeti Iskola szokásos újévi gálakoncertjének sztárfellépőjét.

Magyar virtus virgáccsal - A Savaria Szimfonikus Zenekar koncertje a Bartók Teremben

19.12.07 16:06

Mi a titka annak, hogy még Bécsből is Szombathelyre járnak hangversenyre a komolyzene kedvelői? Vélhetően egy ambiciózus karmester, egy világhírű szólista és egy zenekar, ami Bartók műveinek egyik legértőbb tolmácsolója. December 6-án a…

Ülésezett a Jogi és Ügyrendi Bizottság

19.12.06 08:49

Huszonkét napirendi pontot véleményezett a Jogi, Ügyrendi és Pénzügyi Bizottság a december 11.-i képviselő-testületi ülés előkészítéseként. Bár a tagok nem minden esetben voltak közös véleményen, valamennyi előterjesztés képviselő-testületi…

Arany Páva minősítést is szereztek az ifjú citerások

19.12.06 07:07

Kiválóan szerepeltek a Mátyás Király Citerazenekar ifjú tehetségei a Kálmán Lajos Ifjúsági Népzenei Versenyen és KÓTA minősítőn.

Hogy lehet szépen elbúcsúzni a színpadtól? – Kincses Veronika válaszolt

19.11.22 12:22

A Nagy Négyes – Vihar egy színészotthonban című új bemutató kapcsán a József Attila Színház beszélgetést szervezett Kincses Veronika operaénekessel és Farkas Zoltánnal, a Bartók Béla Emlékház igazgatójával.

A Bartók Béla Zeneiskola nem csak épület: élmény, emlék

19.11.17 07:04

Generációkat nevelt a művészet szeretetére, és sok kiváló muzsikust adott a városnak, az országnak az idén száztíz éves Bartók Béla Zeneiskola. A jubileumot emlékkiállítással és koncerttel ünnepelték csütörtökön.

Feltárta családja kegyetlen sorsát: ezért maradt árván Bartók Béla x-faktoros dédunokája

19.11.07 12:16

Brutális autóbalesetben veszítette el a szüleit a világhírű magyar zeneszerző, Bartók Béla (1881–1945) dédunokahúga, Mária Mamah (35).

A(z) "Bartók Béla" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Kortárs találkozás Bartókkal – Vizin Viktória és a Jazzical Trio a Várkert Bazárban

Mi történik, ha egy nemzetközi hírű operaénekesnő és egy jazztrió találkozik a színpadon? Nos, mivel a Cafe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválról van szó, egész biztosak lehetünk benne, hogy egy formabontó, kísérletező és…

Kultúra és szórakozás

A tizennégy karátos autó – Online koncertszínházi előadás a Budapest Bárral

A tizennégy karátos autó világkörüli útra indul! A TRIP 2020. augusztusában bemutatott darabja október 31-én, filmre alkalmazott koncertszínházi előadásként otthonába viszi az évad legizgalmasabb előadását! A filmben a…

Esemény

Idén is lesz karácsonyi vásár Újpesten!

November 28-ától, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések maximális betartása mellett megrendezik az újpesti adventi vásárt – írja az Újpest Média.A rendezvényt a helyzetre való tekintettel nem lehet a…

Esemény

Karácsonyék gyorsan visszavonták a a nyugdíjasok elleni javaslatot

A főpolgármester pártja sebtében visszavonta hétfőn benyújtott javaslatot.

 

Kategória ajánló