Barcs hírek

Magyar település › Barcs

Elefánt mászkált a 6-os főúton, füvet eszegetett

19.05.26 12:37

Mint kiderült, az őt szállító kamion lerobbant, és míg átkísérték a gondozói egy másik járműbe, kicsit levegőzött, az autósok legnagyobb megdöbbenésére.

A nyíregyházi piacon akciózott a NAV, ezt találták

19.05.02 13:21

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szabolcsi munkatársai a nyíregyházi piacon ellenőrizték az árusítást, hogy kiszűrjék azokat, akik engedély nélkül adják el portékáikat. Az árusítás szabályait mindenkinek be kell tartania!

Újraéledt a barcsi Ó-Dráva

19.04.20 07:18

Újraéledt az Ó-Dráva holtág az Európai Unió LIFE+ programjának keretében, az öt évig tartó, mintegy 834 ezer eurós magyar-horvát élőhely-revitalizációs beruházás eredményeként.

Kaposvári néptáncos siker Szekszárdon

19.03.11 10:05

Szombaton rendezték meg a Dél-dunántúli Regionális Gyermek Szólótánc Versenyt Szekszárdon, ahol 67 páros és 12 szólista fiú mérte össze tudását.

Hatalmas terület lángolt a megyehatárnál

19.02.28 14:16

Közel kettőszáz hektáros területen égett a nádas és a száraz aljnövényzet csütörtökön Farmos külterületén – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Árokba hajtott egy kamion Darányban

19.01.23 09:03

A 6-os főúton forgalomkorlátozásra kell számítani. Árokba hajtott egy kamion a 6-os főúton Darányban, a Bercsényi telepnél. A balesethez a barcsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A helyszínen forgalomkorlátozásra…

A(z) "Barcs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Berendezési tárgy égett egy szigetvári gyermekotthon földszintjén

A tűzoltók eloltották a lángokat. Kigyulladt egy kanapé egy gyermekotthon földszintjén Szigetváron, a Szent István lakótelepen. A tűzesethez a szigetvári, a barcsi és a sellyei hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral eloltották…

Megye

Tarlótűz Enying közelében

Nagy területet érintenek a lángok. Kigyulladt a kukoricatarló egy Enying és Mezőszentgyörgy közötti a szántóföldön. Egy mintegy száz-százhúsz hektáros terület két részén is tűz van. Az egyik helyen körülbelül harminc-negyven, a…

Gazdaság

Változik a vasúti menetrend az ünnep miatt

Az ünnepnaphoz igazodik a vonatközlekedés rendje: október 22-én a munkanapi, 23-án az ünnepnapi, 24-én a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

 

Kategória ajánló