Barcs hírek

Magyar település › Barcs

Járási közbiztonsági egyeztető fórum Barcson

19.06.25 10:11

Járási közbiztonsági egyeztető fórum Barcson Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 25., k - 10:01 A megyei rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese és a megbízott barcsi rendőrkapitány a járások polgármestereivel…

Elefánt mászkált a 6-os főúton, füvet eszegetett

19.05.26 12:37

Mint kiderült, az őt szállító kamion lerobbant, és míg átkísérték a gondozói egy másik járműbe, kicsit levegőzött, az autósok legnagyobb megdöbbenésére.

A nyíregyházi piacon akciózott a NAV, ezt találták

19.05.02 13:21

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szabolcsi munkatársai a nyíregyházi piacon ellenőrizték az árusítást, hogy kiszűrjék azokat, akik engedély nélkül adják el portékáikat. Az árusítás szabályait mindenkinek be kell tartania!

Újraéledt a barcsi Ó-Dráva

19.04.20 07:18

Újraéledt az Ó-Dráva holtág az Európai Unió LIFE+ programjának keretében, az öt évig tartó, mintegy 834 ezer eurós magyar-horvát élőhely-revitalizációs beruházás eredményeként.

Kaposvári néptáncos siker Szekszárdon

19.03.11 10:05

Szombaton rendezték meg a Dél-dunántúli Regionális Gyermek Szólótánc Versenyt Szekszárdon, ahol 67 páros és 12 szólista fiú mérte össze tudását.

Hatalmas terület lángolt a megyehatárnál

19.02.28 14:16

Közel kettőszáz hektáros területen égett a nádas és a száraz aljnövényzet csütörtökön Farmos külterületén – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A(z) "Barcs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Lucernabálák égnek Homokszentgyörgyön

A tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. Mintegy hatvan bála kapott lángra egy körülbelül kétszázötven lucernabálából álló kazalban Homokszentgyörgyön, a Dózsa utca közelében. A tűzhöz a barcsi és a szigetvári hivatásos, valamint a…

Megye

Mélyről jöttek vissza: fontos győzelem Kaposváron

Győzött a BRSE az 1. MCM-Diamant Kaposvár csapata ellen.

Gazdaság

Rájött a MÁV, hogy rossz ötlet 12 órás műszakban dolgoztatni a mozdonyvezetőket

Nem akar a vasúttársaság több olyan esetet, hogy a vonat nem megy tovább, mert lejár a mozdonyvezető munkaideje.

Életmód

Durva baleset történt a 4-es főúton

A balesethez a monori hivatásos és az üllői önkéntes tűzoltókat riasztották.

 

Kategória ajánló