Barcs hírek

Magyar település › Barcs

Soha nem volt jogosítványa, hamis iratokkal akarta átvágni a kisbéri rendőröket

20.12.19 06:40

A barcsi férfi az igazoltatás során egy szlovák vezetői engedélyt adott át a rendőröknek, ám arról hamar kiderült, hogy hamis.

Hatalmas verekedés tört ki a barcsi nőnapi rendezvényen

20.11.25 10:58

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt nyújtott be vádiratot egy apa, a fia és a fiú nagybátyja ellen, akik egy szóváltást követően fellökték, rángatták, majd megütötték a sértettet.

Minden hivatali dolgozó tesztje negatív lett Barcson

20.09.08 16:24

A Barcsi Polgármesteri Hivatal minden dolgozóját tesztelték koronavírusra a napokban, miután kiderült, hogy a polgármester fia fertőzött.

Motoros és személyautó ütközött a 35-ösön Tiszaújvárosnál

20.07.04 20:16

Lezárták az érintett útszakaszt. Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Tiszaújváros és Polgár között, a 35-ös főúton, a híd után. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba került. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók megkezdték az…

A(z) "Barcs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Soha nem volt jogosítványa, hamis iratokkal akarta átvágni a kisbéri rendőröket

A barcsi férfi az igazoltatás során egy szlovák vezetői engedélyt adott át a rendőröknek, ám arról hamar kiderült, hogy hamis.

Életmód

Tűz ütött ki egy elhagyatott debreceni házban

Egy elhagyatott épület egyik helyisége égett Debrecenben, a Bem téren. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épületet, senkit nem találtak…

Gazdaság

Akkumulátoros elektromos vonatot tesztelnek Kaliforniában

A BNSF vasúti társaság és a Wabtec akkumulátoros elektromos mozdonyokat tesztelnek Kaliforniában, Barstow és Stockton között. John Lovenburg, a BNSF környezetvédelmi alelnöke szerint minden készen áll a vizsgálatokra, a vállalat…

 

Kategória ajánló