Barack Obama hírek

Politikus › Barack Obama

Meghan hercegné új munkája: Muszáj lesz kitálalnia a királyi családról

20.06.27 20:25

Meghan hercegné és Harry herceg nemrég írták alá legújabb szerződésüket, ami valószínűleg hoz majd 1-2 milliót a konyhára.

Újabb lépést tett előre Harry herceg és Meghan Markle

20.06.25 11:39

Harry herceg és felesége szerződést írt alá a New York-i székhelyű Harry Walker Ügynökséggel, amely olyan hírességeknek szervez előadásokat, mint Barack Obama és felesége, Bill és Hillary Clinton vagy Oprah Winfrey.

Michelle Obama őszinte vallomása: így nevelte fel gyermekeit a Fehér Ház falai között

20.06.17 07:37

Az Obama lányok már fiatal nőkké értek, amióta kiköltöztek a Fehér Házból. Malia Obama 10, Sasha Obama pedig 7 éves volt, amikor apjuk az Egyesült Államok...

A zűrös előéletű Joe Biden lett a demokraták elnökjelöltje

20.06.06 06:51

Joe Biden, az Obama-kormányzat egykori alelnöke a keddi előválasztásokon megszerezte a szükséges számú voksot, s ezzel a szükséges számú delegátust ahhoz, hogy ő legyen a Demokrata Párt elnökjelöltje a novemberi elnökválasztáson.…

Obama, Bush és Clinton után Carter is elítélte a rasszizmust

20.06.04 14:37

George Floyd halála után a még életben lévő volt amerikai elnökök mindegyike felszólalt a rasszizmus ellen. Trump egyelőre nem tette meg ugyan ezt.

Barack Obama bátorítónak tartja a tömegtüntetéseket

20.06.04 06:37

Bátorító látni a tömegtüntetéseket az Egyesült Államokban, mert ez azt jelzi, hogy változóban van a közgondolkodás a rendőri erőszakról.

A(z) "Barack Obama" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Elképesztő áron vettek házat Obamáék

Nem spóroltak, luxus nyaralót vettek, aminek ha meghallod az árát, leesik az állad.

Politikus

Túl sok és soha nem elég, avagy hogyan hozta létre a családom a világ legveszélyesebb emberét

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

Nagyvilág

Peking tárgyalna a nukleárisfegyver-korlátozásról, de van egy feltétele

Peking részt venne az Egyesült Államok és Oroszország között zajló fegyverkorlátozási tárgyalásokon, ha Washington hajlandó a kínai szintre csökkenteni nukleáris arzenálját - jelentette ki Fu Cung, a kínai…

Ország

Amerikai alkotmánybíróság: a vallási intézményeknek nem kell kifizetniük az abortusz egészségbiztosítását

A döntést a taláros testület 7:2 arányban szavazta meg, két liberális bíró együtt voksolt a konzervatív tagokkal. A részletes indoklás...

 

Kategória ajánló