Barack Obama hírek

Politikus › Barack Obama

Barack Obama memoárja máris listavezető lett Amerikában

Tegnap 12:11

November 17-én jelent meg a tengerentúlon Barack Obama memoárja, az Egy ígéret földje, amely – Michelle Obama könyvéhez hasonlóan – pár héten belül listavezető lett. A kötet már most első a New York Times listáján (tényirodalom, e-könyv és…

Obama beadatná magának a Covid-oltást

Tegnap 09:13

Barack Obama korábbi amerikai elnök elmondta, hogy amennyiben már rendelkezésre áll egy biztonságos koronavírus elleni oltás, ő mindenképp beadatja magának. Hozzátette, hogy ezt akár filmre is venné, hogy ezzel is erősítse a vakcinába vetett…

Obama memoárja hasított az első héten

20.11.26 05:13

Barack Obama volt amerikai elnök életrajzából az első héten annyi ment el, mint amennyit Bush és Clinton memoárjaiból a megjelenést követő első héten összesen eladtak.

Obama memoárjának filmzenéjét Beyoncé és Eminem énekli

20.11.18 09:54

December elején érkezik magyarul Barack Obama memoárja (az amerikai megjelenés olyan szenzáció volt, hogy még a Booker-díj átadóját is elhalasztották miatta). A könyv címe Egy ígéret földje lesz. A volt amerikai elnök most egy lejátszási listát is készített…

Obama megint Trumpon köszörülte a nyelvét

20.11.16 20:40

Barack Obama volt elnök ismét élesen bírálta Donald Trump jelenlegi elnököt egy televíziós interjúban.

Mélyült az amerikai társadalom megosztottsága Obama szerint

20.11.16 08:52

Barack Obama szerint mélyült az amerikai társadalom megosztottsága az elmúlt években, amely folyamatnak a megállításához az idei elnökválasztás önmagában nem lesz elég.

A(z) "Barack Obama" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Filmre vehetik, ahogy Barack Obama megkapja a koronavírus elleni oltást

A volt elnök az amerikaiak bizalmát erősítené a vakcinákban.

Ország

Az autópályán hajtott végre kényszerleszállást egy kisrepülő Amerikában

A Minnesotában történt esetben csodával határos módon senki nem sérült meg.

Politikus

Régi-új ismerős arcok a formálódó amerikai kormányban

Kamala Harris megválasztott alelnök megerősítette, hogy Tina Flournoy lesz a kabinetfőnöke, aki 8 évig töltötte be ezt a posztot Bill Clinton mellett. Joe Biden közben egészségügyi főtanácsadónak kérte fel Anthony Faucit.

Politikus

Átmenetileg megtorpedózták Trump németországi csapatkivonási terveit

Az elnök terveit korábban még a republikánusok közt is sokan bírálták, a kongresszus pedig átmenetileg az útjába is állt.

 

Kategória ajánló