Barack Obama hírek

Politikus › Barack Obama

Amerikai védelmi miniszter: Peking ne rombolja tovább szomszédai szuverenitását

19.06.01 15:26

Hszi Csin-ping kínai elnök 2015-ben megígérte Barack Obama akkori amerikai elnöknek, hogy nem militarizálja az azóta kínai ellenőrzés alá került szigeteket.

Barca: Obama megfogalmazta Messi legnagyobb gondját

19.05.29 18:19

Az Egyesült Államok korábbi elnökéről, Barack Obamáról eddig is tudni lehetett, hogy nagy sportrajongó – elsősorban a kosárlabdáért, a baseballért és az amerikai futballért van oda. Ám most az európai labdarúgás egyik kiemelkedő alakját, Lionel…

Orbán Viktor üzletet visz, cserébe időt kap Washingtonban

19.05.10 10:31

Fontosnak fontos, de attól még egyáltalán nem kell eltúlozni az Orbán–Trump-találkozó jelentőségét. Fél-egy óra a védelmi beszerzésekről, az energiáról és Oroszországról, majd nagyobb fordulat nélkül minden megy tovább a maga…

Irán is felmondhatja az atomalku egy részét

19.05.06 18:45

Hétfői sajtóértesülések szerint a teheráni kormány az iráni nukleáris program korlátozását célzó, 2015-ben aláírt többhatalmi megállapodás részleges felmondását tervezi.

Kate Perry népszerűbb a Twitteren, mint Barack Obama vagy Justin Bieber

19.05.05 22:09

Katy Perry a több, mint 107 millió követőjével a Twitter legnépszerűbb alakja, megelőzte Justin Biebert és Barack Obamat is. Fotó: Getty Images Több mint 107 millió követővel bír Katy Perry, így ő a Twitter legnépszerűbb felhasználója, írja az NME. Az…

Egy szövetségi bíró Washingtonban felfüggesztette Trump abortusszal kapcsolatos rendeletét

19.04.26 06:18

Egy szövetségi bíró Washingtonban felfüggesztette Donald Trump elnöknek azt a rendeletét, amely megvonta volna az állami támogatást az abortuszt ajánló egészségügyi intézményektől. A bírói végzés érvényességét Stanley Bastian bíró …

A(z) "Barack Obama" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Amerikai védelmi miniszter: Peking ne rombolja tovább szomszédai szuverenitását

Hszi Csin-ping kínai elnök 2015-ben megígérte Barack Obama akkori amerikai elnöknek, hogy nem militarizálja az azóta kínai ellenőrzés alá került szigeteket.

Politikus

Emberi hiba miatt lőtték le az amerikai drónt Trump szerint

Az elnök szerint a drón nemzetközi légtérben mozgott.

Nagyvilág

Tovább éleződik az USA–Irán-szembenállás, Irán lelőtt egy amerikai drónt

Az USA megerősítette, hogy Irán lelőtt egy amerikai drónt. Washington szerint a pilóta nélküli gép nemzetközi légtérben volt, míg Teherán azt állítja, a repülő belépett Irán fölé.

Politikus

Építik a magyar Hillary Clintont

Gyurcsány Ferenc a magyar Hillary Clinton mögé bújva készíti elő visszatérését. Az eredményhirdetőn is többet beszélt, mint a felesége, csak hogy lássuk a gendersemleges erőviszonyokat.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló