Bánsági Ildikó hírek

Ismert személy › Bánsági Ildikó

A Nolan-filmek látványtervezőjével készül Fabricius Gábor első mozifilmje

20.07.29 14:31

Fabricius Gábor első mozifilmje, az Eltörölni Frankot! látványtervezője a Tenet, a Dunkirk és a Csillagok között című hollywoodi produkciókkal világhírű Eggert Ketilsson lesz.

A(z) "Bánsági Ildikó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Bánsági Ildikóban már rég érlelődött a felmondás

Az egyetem körüli botrány egy régóta húzódó elégedetlenségre tett rá egy lapáttal, ezzel együtt Bánsági Ildikó úgy érzi, kicsit belehal a távozásba.

Kultúra és szórakozás

Hamis események A dzsungel könyve élő közvetítése kapcsán – A Vígszínház tájékoztatása

A Vígszínház január 30-án élőben közvetíti A dzsungel könyve 25 éves jubileumi előadását. A Facebookon azonban több hamis esemény található, ami “A dzsungel könyve 25 éves jubileumi élő közvetítése” címet viseli. Ezeket…

Közélet

Koronavírus: közel 14 ezer újabb haláleset világszerte

Vasárnap reggelig újabb 671 ezer embernél regisztráltak koronavírus-fertőzést globálisan, a COVID-19 halálos áldozatainak száma pedig 13,8 ezerrel emelkedett az elmúlt 24 órában a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem adatai…

Kultúra és szórakozás

Olyan ez nekik, mint a színészeknek a Nemzeti Színházban fellépni (videó)

Nagyszabású gálával ünnepel egy fontos jubileumot a Fővárosi Nagycirkusz. A nézők az ismert közösségi oldalon keresztül kapcsolódhatnak be.

 

Kategória ajánló