Banksy hírek

Ismert személy › Banksy

Képeket tett közzé Banksyről korábbi ügynöke

19.10.31 17:16

Steve Lazarides könyvet ad ki, benne számos fotóval a titokzatos street art művészről. Igaz, az arca egyiken sem látszik.

A parlamentben csupa majom – rekordáron kelt el Banksy képe

19.10.04 07:10

A művész számára rekordot jelentő és a várakozásokat jelentősen felülmúló 9,9 millió fontért - több mint 3,7 milliárd forintért - kelt el csütörtökön Londonban Banksy egyik leghíresebb és legnagyobb méretű képe, amelyen csimpánzok népesítik be a brit…

Banksy boltot nyitott Londonban

19.10.02 07:33

Lakberendezési termékeket és dekorációkat kínáló pop-up boltot nyitott a dél-londoni Croydon kerületben Banksy, a titokzatos brit utcaművész.

Rekordot dönthet Banksy a képviselőket majomként ábrázoló festménnyel

19.09.21 12:24

A híres-hírhedt street artist Devolved Parliament című képét, amelyet a Sotheby’s aukciósházban árvereznek el, 2-2,5 millió dollárra becsülik.

Elárverezik Banksy legnagyobb festményét

19.09.16 12:19

A brexit miatt különösen aktuálissá vált a parlamenti képviselőket csimpánzként ábrázoló, tíz évvel ezelőtt készült festmény - írta az MTI.

570 milliót ér ez a szokatlan műalkotás

19.09.07 09:28

Banksy legnagyobb műve épp egy Volvo teherautó, melyet hihetetlen összegért vihet majd el egy művészetet kedvelő gyűjtő. Akinek van elég helye hozzá.

Elloptak egy Banksy-graffitit a Párizsban

19.09.05 06:28

Ellopták a világhírű brit graffitiművész, Banksy egyik alkotását a párizsi Pompidou Központ földalatti parkolója bejárati fémtáblájának hátoldaláról. MTI Az egyik legjelentősebb kortárs képzőművészeti kiállítóhely kedden tett feljelentést lopás és…

Elloptak egy Banksy-graffitit a párizsi Pompidou Központ közeléből

19.09.04 02:54

Ellopták a világhírű brit graffitiművész, Banksy egyik alkotását a párizsi Pompidou Központ földalatti parkolója bejárati fémtáblájának hátoldaláról.

A(z) "Banksy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Új Banksy-művek a Teslában

„Ez egy vicc?” – áll a világ legtitokzatosabb művésze által

Kultúra és szórakozás

Virtuális bábkiállítás látható az OSZMI honlapján

A különböző bábtechnikákat bemutató, interaktív virtuális kiállítás látható az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) honlapján. A virtuális kiállítást az OSZMI pécsi “Kifordítva. Mesés bábtechnikák” című

Gazdaság

Sikeresen szerepelt a Magyar Telekom az 5G frekvenciaárverésen

A Magyar Telekom az 5G-hez és a szélessávú mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában kiírt árverésen az alábbi frekvenciablokkok használati jogosultságát nyerte el:

Nagyvilág

Ellopták James Bond fegyvereit egy londoni lakásból

Elvitték Roger Moore Magnumját is, amelyhez hasonló nincs még egy a világon.

 

Kategória ajánló