Banksy hírek

Ismert személy › Banksy

A parlamentben csupa majom – rekordáron kelt el Banksy képe

19.10.04 07:10

A művész számára rekordot jelentő és a várakozásokat jelentősen felülmúló 9,9 millió fontért - több mint 3,7 milliárd forintért - kelt el csütörtökön Londonban Banksy egyik leghíresebb és legnagyobb méretű képe, amelyen csimpánzok népesítik be a brit…

Banksy boltot nyitott Londonban

19.10.02 07:33

Lakberendezési termékeket és dekorációkat kínáló pop-up boltot nyitott a dél-londoni Croydon kerületben Banksy, a titokzatos brit utcaművész.

Rekordot dönthet Banksy a képviselőket majomként ábrázoló festménnyel

19.09.21 12:24

A híres-hírhedt street artist Devolved Parliament című képét, amelyet a Sotheby’s aukciósházban árvereznek el, 2-2,5 millió dollárra becsülik.

Elárverezik Banksy legnagyobb festményét

19.09.16 12:19

A brexit miatt különösen aktuálissá vált a parlamenti képviselőket csimpánzként ábrázoló, tíz évvel ezelőtt készült festmény - írta az MTI.

570 milliót ér ez a szokatlan műalkotás

19.09.07 09:28

Banksy legnagyobb műve épp egy Volvo teherautó, melyet hihetetlen összegért vihet majd el egy művészetet kedvelő gyűjtő. Akinek van elég helye hozzá.

Elloptak egy Banksy-graffitit a Párizsban

19.09.05 06:28

Ellopták a világhírű brit graffitiművész, Banksy egyik alkotását a párizsi Pompidou Központ földalatti parkolója bejárati fémtáblájának hátoldaláról. MTI Az egyik legjelentősebb kortárs képzőművészeti kiállítóhely kedden tett feljelentést lopás és…

Elloptak egy Banksy-graffitit a párizsi Pompidou Központ közeléből

19.09.04 02:54

Ellopták a világhírű brit graffitiművész, Banksy egyik alkotását a párizsi Pompidou Központ földalatti parkolója bejárati fémtáblájának hátoldaláról.

Augusztus elsejétől Kolozsváron is látogatható a The Art of Banksy kiállítás

19.07.31 12:06

Kolozsváron tekinthető meg augusztus elsejétől kezdve a The Art of Banksy kiállítás. A graffitiművész 50 alkotását bemutató vándortárlat augusztus 1-je és november 3-a között látogatható.

A(z) "Banksy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Elképesztő összegért kelt el Banksy csimpánzos képe 

A Sotheby's aukciósház nem fedte fel a Devolved Parliament című alkotás vevőjének kilétét. A 2009-ben készült műre 10-en tettek ajánlatot, a licit mindössze 13 percig tartott. A kalapács végül 8,5 millió fontnál csapott le, az ár…

Gazdaság

9,3 milliárd forint névértékben bocsát ki kötvényeket az Alteo

A zárt körű aukcióra október 24-én kerül sor.

Nagyvilág

Hatalmas tüntetések robbantak ki Londonban

Dühös emberek tízezrei, de akár százezrei is masírozhatnak ma London utcáin a második brexit népszavazást követelve. Ha a szervezők jóslata beválik, és tényleg a márciusi tüntetéshez hasonló, 1 millió fő körüli létszám is összejön,…

Kultúra és szórakozás

Inspirációk

A magyar festészet napján kiállítás nyílt a Magyar Plakát Házban, valamint kihirdették Az én világom rajzpályázat eredményeit is.

 

Kategória ajánló