Bankrablás hírek

Közélet › Bankrablás

Őt keresi a rendőrség a Komlói úti takarék kirablása miatt

20.05.12 20:16

Május 12-én délután 3 óra után rabolt ki egy férfi egy takarékintézetet Pécsen a Komlói út elején a Budai vámnál. Az elkövetőről kamerafelvétel készült.

Sorozat készült a hírhedt Gladbecki túszdrámáról

20.02.26 13:40

Az 1988 nyarán történt fegyveres bankrablás sokkolta Németországot, de megdöbbentette a világot is. Ezt az esetet dolgozza fel az Epic Drama új sorozata.

Feleségével több bankot is kirabolt egy magyar tévés

20.01.29 13:10

Az egyik vidéki tévében hírműsort vezető férfi és a felesége folyamatos anyagi nehézséggel küzdött a 2016-os házasságkötésük óta. A különböző saját valamint családjuk által felvett hiteleik és kölcsöneik összege már mintegy 24 millió forintra…

Ambrus Attila: „Egy bankot egyszerűbb volt kirabolni, mint megszervezni ezt a disznótort”

20.01.20 08:37

Amióta Ambrus Attila kiszabadult a börtönből és új életet kezdett a Búbánatvölgyben, igyekszik családja számára egy önfenntartó gazdaságot kiépíteni. A zöldségeket és gyümölcsöket már maga termeszti.

Még mindig nincs nyoma papírlapot lobogtató sánta bankrablónak

19.11.21 07:43

Egyelőre még keresik a rendőrök azt a férfit, aki kedd késő délelőtt rabolt ki egy pénzintézetet a Komlói út elején, sajtóinformációk szerint hárommillió forintot meglovasítva.

A(z) "Bankrablás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Előzetest kapott Margot Robbie bankrablós filmje!

Dreamland (2020) – Előzetes Megérkezett a trailere a Paramount Dreamland című, a nagy gazdasági világválság Amerikájában játszódó szerelmes gengszterfilmjének. A film főszereplője és producere Margot Robbie, aki egy…

Magyar település

Elhunyt Somosi László, Pécs díszpolgára

Somosi László 1946-ban született Györén, Miskolcon gépészmérnöki, a Budapesti Műszaki Egyetemen pedig gazdasági mérnöki oklevelet szerzett. 1971-től dolgozott a pécsi erőműben, ahol 1985-ben lett a cég vezetője. Több…

Ismert személy

"A bankos ügyeket a feleségem intézi" - kerüli a pénzintézeteket a Viszkis

Ambrus Attila a Blikknek elmondta, hogy 2012-es szabadulása óta csupán kétszer járt pénzintézetben.

 

Kategória ajánló