Bankrablás hírek

Közélet › Bankrablás

Ambrus Attila: Megőrülök, ha nincs izgalom az életemben

20.03.09 06:37

Ambrus Attila már több mint húsz éve – ahogy ő fogalmazott – kivonult a „bankszektorból”, ám a bankrablások adrenalinjának hiányát ma is érzi. Fogadásokkal pótolja az izgalmakat.

Megrázó sorozat jön az Epic Draman

20.02.26 13:40

Az 1988 nyarán történt fegyveres bankrablás sokkolta Németországot, de megdöbbentette a világot is. A két elkövető menekülés közben többek között egy busznyi embert ejtett túszul. Üldözésük 54 órán át tartott, amiért mind a rendőrség,…

Öngyilkossággal fenyegette, ezért segített a bankrablásoknál az ócsai tévés felesége

20.02.18 17:41

Előkészítő ülést tartottak annak az ócsai házaspárnak az ügyében, akik három bankot is kiraboltak. A nő azt állítja, még a rablások alatt is próbálta leállítani férjét.

Feleségével több bankot is kirabolt egy magyar tévés

20.01.29 13:10

Az egyik vidéki tévében hírműsort vezető férfi és a felesége folyamatos anyagi nehézséggel küzdött a 2016-os házasságkötésük óta. A különböző saját valamint családjuk által felvett hiteleik és kölcsöneik összege már mintegy 24 millió forintra…

Viszkis: Egyszerűbb volt a bankrablás, mint a disznótor szervezése

20.01.20 08:37

Ambrus Attiláék a zöldséget és gyümölcsöt már a kertjükben termelik, és idővel minden ennivalót maguk állítanának majd elő. A Viszkis egyre inkább kacsingat a gasztronómia felé.

Még mindig nincs nyoma papírlapot lobogtató sánta bankrablónak

19.11.21 07:43

Egyelőre még keresik a rendőrök azt a férfit, aki kedd késő délelőtt rabolt ki egy pénzintézetet a Komlói út elején, sajtóinformációk szerint hárommillió forintot meglovasítva.

A(z) "Bankrablás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Így fest sapka, maszk nélkül a pécsi bankrabló - Egyelőre bottal ütik a nyomát

A pécsi pénzintézet kirablójáról grafika is készült.    Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy férfi május 12-én 15 óra 20 perckor Pécsett, a Komlói úton szájmaszkkal az arcán bement egy pénzintézetbe, majd közölte, hogy fegyver…

Ismert személy

Ambrus Attila és Vujity Tvrtko együtt jótékonykodnak az idősekért

A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójában vesznek részt. Tvrtko a Joseph Pulitzer-emlékdíját árverezi el.

Közélet

Ekkora a baj? Leváltottak három budapesti rendőrkapitányt

Személyi változások a Budapesti Rendőr-főkapitányság V., XIII. és XVII. kerületi Rendőrkapitányságán.

Magyar település

Fogarasi Gábor: "minden lehetőséget megragadva igyekeztünk megelőzni, hogy a pécsi családok elhagyni kényszerüljenek az albérletüket"

Márciusban és áprilisban, az új koronavírus-járvány idején számos lakossági jelzés érkezett a pécsi önkormányzathoz, attól tartott több pécsi, hogy ha az egészségügyi veszélyhelyzet miatt fizetés nélküli szabadságra küldik, vagy…

 

Kategória ajánló