Bangóné Borbély Ildikó hírek

Politikus › Bangóné Borbély Ildikó

Az MSZP bekeményít: parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik az egészségügy kapcsán (+videó)

20.05.26 14:40

Korózs Lajos és Bangóné Borbély Ildikó egy maratoni hosszúságú sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egészségügyben kialakult helyzet miatt,  az MSZP parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi Egy igen csak hosszúra sikeredett…

Az Mszp vizsgálóbizottság felállítását követeli a kórházkiürítések miatt

20.05.26 07:59

Az Mszp parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi, hogy kiderüljön, hányan szenvedtek súlyos egészségkárosodást vagy haltak meg, amiért a kormányzati intézkedések miatt nem kaptak megfelelő egészségügyi ellátást.

A(z) "Bangóné Borbély Ildikó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

MSZP: a kormány tegyen az egészségügyi dolgozók visszatéréséért!

Bangóné Borbély Ildikó állítja, kapacitásproblémákat okozott az új egészségügyi jogviszony bevezetése.

Politikus

Ők lesznek az ellenzéki előválasztás angyalföldi jelöltjei!

2020. december 20-án megállapodás született hat magyar ellenzéki párt (Jobbik, DK, Momentum, LMP, Párbeszéd, MSZP) között a 2022-es országgyűlési választáson való együtműködésről. Ennek tartalma, hogy a…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

 

Kategória ajánló