Bangóné Borbély Ildikó hírek

Politikus › Bangóné Borbély Ildikó

Közleményben tette helyre a Fidesz Bangónét

20.11.20 14:46

A Fidesz szerint Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szorosan a „kamuvideós” Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének nyomában halad a kamuzásban.

Bangóné továbbra is nagyon aggódik

20.11.03 14:44

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) arról beszélt, hogy az influenza elleni oltás beadatásának legalkalmasabb időpontja a kora ősz.

Az eljárásrend megszegésével a mentő helyett a háziorvost kötelezték mintavételre

20.10.27 07:31

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő hétfőn az Országgyűlésben arról beszélt, hogy Hajdú-Bihar megye egyik idősotthonában a mentő helyett a háziorvost kötelezték – az eljárásrend megszegésével – arra, hogy mintát vegyen a koronavírus-gyanús…

A(z) "Bangóné Borbély Ildikó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

MSZP: a kormány tegyen az egészségügyi dolgozók visszatéréséért!

Bangóné Borbély Ildikó állítja, kapacitásproblémákat okozott az új egészségügyi jogviszony bevezetése.

Politikus

75 éves korában elhunyt Lusztig Péter, volt országgyűlési képviselő

75 éves korában elhunyt dr. Lusztig Péter, pécsi ügyvéd, volt megyei főkapitány, az MSZP országgyűlési képviselője- írja Népszava.

Tudomány

Nem túl biztató, hogy még két tucatnyi szabad ágy sincs az intenzív osztályokon

Bár az adatok szerint a koronavírus-járvány éppen visszahúzódóban van, a kórházakban még mindig igencsak súlyos a helyzet. Főleg az intenzív osztályokon, ahol a súlyos állapotban levő fertőzötteket ápolják, akik esetében…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

 

Kategória ajánló