Bangóné Borbély Ildikó hírek

Politikus › Bangóné Borbély Ildikó

MSZP: nem szabad lemondani a tesztelésről és a szigorú kontaktkutatásról

21.03.21 13:37

Az MSZP szerint nem szabad lemondani a koronavírus-tesztelésről és a szigorú kontaktkutatásról - mondta Bangóné Borbély Ildikó vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

MSZP: biztosítson a kormány mindenkinek havi öt ingyenes gyorstesztet!

21.02.21 12:55

Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány - Ausztriához hasonlóan - mindenki számára biztosítson ingyenesen havonta öt darab, otthon elvégezhető koronavírus-gyorstesztet - mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő vasárnapi online…

„Kompetens egészségügyi minisztert” követelt Bangóné

21.02.16 09:31

Önálló egészségügyi minisztériumot és kompetens minisztert követelt Bangóné az Országgyűlésben.

A BRFK vizsgálja a lélegeztetőgép-szerviz ügyét

21.01.12 17:03

A gépek üzembe helyezésénél a korrupciót firtatta Bangóné Borbély Ildikó, akinek a kérdését Polt Péter feljelentésként értékelte.

MSZP: a teszteléseket folytatni kell, amíg a lakosság nem rendelkezik a megfelelő átoltottsággal

21.01.10 14:41

Az MSZP továbbra is azt követeli a kormánytól és Orbán Viktor kormányfőtől, hogy folyamatosan teszteljék a magyarokat, történjen meg a kontaktkutatás, addig amíg a lakosság nem rendelkezik a megfelelő átoltottsággal - mondta Bangóné Borbély…

Folytatódik a budapesti roma holokauszt emlékmű rongálása miatt indított eljárás

21.01.07 13:11

Június 1-je előtt egy ismeretlen elkövető a roma nemzetiséget és egy országgyűlési képviselőt gyalázó feliratokat helyezett el a IX. kerületi Nehru parton található roma holokauszt emlékművön.

Önálló egészségügyi minisztérium felállítását sürgeti az MSZP

21.01.03 18:00

Bangóné Borbély Ildikó, a szocialisták országgyűlési képviselője online sajtótájékoztatóján úgy vélekedett: megbukott Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és tárcája, önálló egészségügyi minisztériumra van szükség…

A(z) "Bangóné Borbély Ildikó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

MSZP: a kormány tegyen az egészségügyi dolgozók visszatéréséért!

Bangóné Borbély Ildikó állítja, kapacitásproblémákat okozott az új egészségügyi jogviszony bevezetése.

Politikus

A minimálbér adómentesítésére vonatkozó törvényjavaslatot nyújtott be az MSZP

Az MSZP szerint igazságtalan, hogy a legkevesebbet keresők éppen ugyanannyit adóznak, mint a vagyonát százmilliárdokkal növelő Mészáros Lőrinc, és Európa egyik legnagyobb adóterhe sújtja a minimálbért.

Tudomány

Moody's: gyorsítják Közép-Európa növekedését az EU-források

Az új költségvetési időszakban a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok kapják az Európai Unió kohéziós folyósításainak csaknem a felét, és a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítését célzó támogatásokkal…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

 

Kategória ajánló