Balog Zoltán hírek

Politikus › Balog Zoltán

Balog Zoltán: Ha bátorság és alázat mozgat bennünket...

20.11.13 10:49

Még mint püspökjelölt tartotta könyvbemutatóját Dunaújvárosban a volt emberi erőforrás miniszter.

Balog Zoltán: A férfi és nő szövetségére épül a család, az emberi kiteljesedés

20.11.09 12:22

„Balog Zoltán eddig is képes volt istenidézésre azáltal, hogy elsősorban nem az évszázadok szövegeit mondja fel, hódolva tiszteletre méltó hagyománynak, hanem azok jelenét jeleníti meg a mában.”

Orbán Viktor gratulált egykori miniszterének

20.11.07 07:55

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Balog Zoltán új dunamelléki református püspöknek megválasztásához - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Balog Zoltánt püspökké választották

20.11.05 18:37

Balog Zoltánt választotta püspökévé a Dunamelléki Református Egyházkerület – közölte az egyházkerület választási bizottsága november 5-ei ülése után. Megbízatása hat évre szól.

A keresztyén élet dinamikája a szabadság és az odafordulás

20.10.31 16:10

Balog Zoltán igehirdetésében kiemelte: a reformátorok vallották, hogy az újjászületett ember Isten igéjének teremtménye.

Balliberális sajtóhajsza Balog Zoltán ellen

20.10.14 14:41

Korábban nem tanúsítottak érdeklődést a reformátusok tisztújítása iránt, most különös aktivitást mutatnak az egyik püspökjelölt lejáratásában...

A(z) "Balog Zoltán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Balog Zoltán: Ha bátorság és alázat mozgat bennünket...

Még mint püspökjelölt tartotta könyvbemutatóját Dunaújvárosban a volt emberi erőforrás miniszter.

Politikus

Hollik: A brüsszeli bürokraták továbbra is ösztönöznék a bevándorlást

Itt vagyunk egy járványügyi vészhelyzet kellős közepén, ilyenkor nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az Európai Unió részéről – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Politikus

Koronavírus - Visszatér az idősek sávja a boltokban

Az Idősek Tanácsának javaslatát elfogadva Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn aláírta azt a rendeletet, amely szerint hétfőtől péntekig 9-11 óra, szombaton és vasárnap 8-10 óra között csak az idősebb korosztály vásárolhat a boltokban.

Nagyvilág

Ismét vitt egy kis süteményt és gyümölcsöt a debreceni mentősöknek az alpolgármester és csapata

Ismét egészségügyi dolgozók számára vitt süteményeket és gyümölcsöket a Debreceni Karitatív Testület. November 23-án az Országos Mentőszolgálat debreceni állomásának dolgozói számára juttattak el felajánlásokat a…

 

Kategória ajánló