Balkán hírek

Nagyvilág › Balkán

Szerbiában meghalt az első beteg

20.03.20 19:38

Meghalt egy koronavírus-fertőzött férfi pénteken Szerbiában, ő a SARS-CoV-2 vírus első halálos áldozata a Nyugat-Balkánon.

Vita jöhet a Fidesz balkáni kavarásáról

20.03.05 07:07

A vitát négy szocialista EP-képviselő javasolta, indítványukhoz pedig a liberálisok, a zöldek és a szélsőbaloldaliak is csatlakoztak.

Bakondi: intenzív növekedést mutatnak az első két hónap migrációs adatai

20.03.01 21:58

Intenzív növekedést mutat az illegális határátlépési kísérletek száma 2020 első két hónapjában - tájékoztatta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója hétfőn az MTI-t.

Májusban lökést kaphat az unió bővítési folyamata

20.02.18 14:04

A bővítéspárti tagállamok remélik, hogy még a májusi Eu-Nyugat-Balkán csúcstalálkozó előtt sikerül lendületet adni az albán és északmacedón integrációs folyamatnak.

Az év elején 5500 tiltott határátlépési kísérlet volt a magyar határon

20.02.18 09:28

Januárban és februárban 5500 tiltott határátlépési kísérlet volt a magyar határon, ami jelentős növekedés az előző év hasonló időszakával összehasonlítva - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1…

Nőtt az illegális határátlépések száma az Olaszországot érintő tartó migrációs útvonalon

20.02.13 07:13

A Frontex januári migrációs adatokat rögzítő jelentése szerint az Olaszországot érintő illegális bevándorlás mértéke mintegy hatszorosa a múlt év azonos időszakában regisztrált adatoknak.

Herczku Ági és a Banda új lemeze a kamarazenei hangzás jegyében

20.02.12 15:53

Kamara címmel új lemezt készített Herczku Ági és a Banda. Friss anyagára a hazai világzenei színtér sokoldalú szereplője a Kárpát-medence és a Balkán dalaiból válogatott tízet.

A(z) "Balkán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Valótlant állított a belga egészségügyi miniszter!

Valótlant állított a belga egészségügyi miniszter: Belgiumnak voltak egészségügyi maszkjai, de elégették őket 2015-ben, hogy kiürítsék a tárolóhelyiségeket a migránsok számára

Ország

Magyarország 300 ezer maszkot adott Horvátországnak és Szerbiának

Eddig összesen 400 ezer maszkot ajándékozott oda a kormány más országoknak.

Közélet

Két halálos áldozatot követelt a hétvége

Mindössze 6 határsértővel és külföldivel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén. Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "2020. április 3-án 0 óra és április 5-én 24 óra közötti időszakban a rendőrök 73 személyi…

 

Kategória ajánló