Bálint György hírek

Ismert személy › Bálint György

A százéves Bálint gazda ilyen fess volt 18 évesen

19.07.28 12:09

A péntek este hat óra szent volt a mi családunkban akkor volt az Ablak című műsor Szegedi család révén mi mindig vártuk benne A Király Zolit

100 éves dr. Bálint György - mindannyiunk Bálint Gazdája

19.07.28 11:51

Ha kell a tudomány, ha kell a gyermekek nyelvén fogalmazott, játékosan, közérthetően, de szakmailag hitelesen népszerűsítette és népszerűsíti ma is a mezőgazdaságot.

Mindenki Bálint gazdája 100 éves – gratulálunk!

19.07.27 11:06

Július 28-án lesz százéves Bálint György, népszerű nevén Bálint gazda Prima Primissima-díjas kertészmérnök, újságíró, a mezőgazdasági tudományok kandidátusa, volt országgyűlési képviselő. Az MTVA Sajtóadatbankjának portréja:

Bálint gazda: gyakran gondolok arra, mit tett volna a helyemben édesapám

19.07.24 12:54

Jövő hónapban megjelenik a könyve, amelyet várhatóan angolra és németre is lefordítanak majd – nyilatkozta Bálint gazda az ATV Start című műsorban. A 100. születésnapját vasárnap ünneplő kertészmérnök arról is beszélt, hogy apja még…

Világhírű lett Bálint György, a Reuters portréfilmet forgatott Magyarország százéves kertészéről

19.07.22 10:24

Portréfilmet forgatott Bálint Györgyről a Reuters brit hírügynökség – hívja fel a figyelmet az ATV. Magyarország kertészének az oldalát csaknem 440 ezren követik a Facebookon, ő pedig azt mondja, számos ember hordozza magában a munka…

Bálint gazda a Reutersnek árulta el a hosszú élet titkát

19.07.21 09:21

Az 1960-as évek óta ad kertészeti tanácsokat Bálint György, mindenki Bálint gazdája, aki hamarosan betölti 100. születésnapját. A Reutersnek nyilatkozva elmondta, hogy mi a hosszú élet titka. Ezek közül az egyik a természettel való szoros kapcsolat.

A(z) "Bálint György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Kövér László: A baloldal árulása miatt szabták így a határokat Trianonban

A fideszes házelnöknek úgy tűnik, tényleg mindenről az ellenzék jut eszébe, ezúttal a járvány elleni védekezést kritizálókat hasonlította a két világháború közötti baloldalhoz.

Gazdaság

Országos agrár tudásközponttá válhat a Szent István Egyetem

Jelentős javulást vár az agrárszakemberek képzésében a felsőoktatásért felelős államtitkár.

 

Kategória ajánló