Bálint György hírek

Ismert személy › Bálint György

Senki nem gondolta volna, de Bálint gazda buktatta meg az Orbán-rendszert - MÉG NE Élesítsd!!!

19.02.15 16:19

Olyan homokszem került a politikai gépezetbe, ami aztán a működését végzetesen befolyásolta. A jelenségnek már neve is van: Farmer Valentine-effct.

Ismét leszavazták Bálint gazda díszpolgárságát

19.02.14 15:43

Többszöri jelölés után szerdán a XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra leszavazta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát – adta hírül Facebook oldalán Mizsei László kerületi LMP-s képviselő, aki hozzáteszi, hogy így volt…

Átadták az „Év Agrárembere” díjat

19.02.08 10:28

Nagyszabású gálával zárult a 2018-as Az Év Agrárembere kitüntető díj szombaton este Egerben. 2018-ban az „Év Agrárembere” kitüntető díj győztese Ledó Ferenc lett. Életműdíjban Bálint György és Vancsura József részesült. A közönségdíjat a legtöbb…

Az Év Agrárembere 2018-ban, Ledó Ferenc

19.02.04 12:43

Kertészet kategóriában jelölt Ledó Ferencet, a FruitVeb, Zöldség-gyümölcs Szakmaközi Szervezet elnökét választották Az Év Agráremberének.

Ledó Ferenc lett az év agrárembere, Bálint György és Vancsura József életműdíjat kapott

19.02.04 12:25

A szakmai zsűri Ledó Ferencnek, a FruitVeb, Zöldség-gyümölcs Szakmaközi Szervezet elnökének ítélte a 2018-as Az év agrárembere díjat, Bálint György kertészmérnök és Vancsura József, a gabonatermesztők szövetségének (GOSZ) tiszteletbeli elnöke…

Bálint gazda: Sajátos diktatúra felé tart az Orbán-rendszer

18.10.26 07:03

A jövő júliusban 100 éves Bálint György hosszú interjút adott koncentrációs táborról, kukoricásról, állami gazdaságról köztévéről és politikáról. „Orbán rendszere olyan, hogy aki beáll a sorba, tarthatja a markát, ám aki lépést téveszt, seggbe rúgják” – mondta.

Bálint gazda nem zakkant meg

18.10.25 11:36

Az ország kertésze elhatárolódik a kamuoldalak híreszteléseitől.

Bálint gazda: a kettősség jelen volt az életemben

18.09.06 13:21

Volt kisbirtokos, főagronómus, főkertész, biztosítási szakértő, főszerkesztő, a televízió Bálint gazdája, országgyűlési képviselő, de van két mérnöki diplomája is.

A(z) "Bálint György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Eltűnt Bács Ferenc özvegye, senkinek nem árulta el, hová utazott

Nagy titok derült ki Bálint gazdáról, Szinetár Dóra megmutatta felnőtt fiát, férjhez ment Schwarzenegger lánya és sok más érdekesség a bulvárösszefoglalónkban.

Ismert személy

Eltűnt Bács Ferenc özvegye, senkinek nem árulta el, hová utazott

Nagy titok derült ki Bálint gazdáról, Szinetár Dóra megmutatta felnőtt fiát, férjhez ment Schwarzenegger lánya és sok más érdekesség a bulvárösszefoglalónkban.

Politikus

Závecz Research: akár meg is ismétlődhet az EP-választások eredménye

A kutatóintézet szerint a májusi sikerek fellelkesítették a DK és a Momentum szavazóit, de mindez mit sem ér, a Fidesz támogatottsága teljesen stabil.

Gazdaság

Több mint 435 milliárd forintot már kifizettek a vidékfejlesztési programban

A legjelentősebb tétel az agrár-környezetgazdálkodási kifizetéseké, melyek már csaknem 58 százalékban teljesültek.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló