Balázs Fecó hírek

Ismert személy › Balázs Fecó

Megható módon emlékezik Mága Zoltán Balázs Fecóra

21.01.05 21:16

A Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, hegedűművész, Mága Zoltán igazán megható módon, egy felfodolgozással emlékezik az elhunyt Balázs Fecóra, aki tavaly, november 26-án távozott az élők sorából.

Itt nyugszik Balázs Fecó - hemzsegnek a koszorúk a legenda sírján

20.12.12 15:49

A koronavírus fertőzésben elhunyt lírai rock legendától a Margit szigeten felállított emlékhelyen búcsúzhattak el a rajongói, temetését óriási titok övezte.  

Eltemették Balázs Fecót - galéria

20.12.11 16:13

Eltemették Balázs Fecót az Óbudai temetőben, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző életének 70. évében hunyt el november 26-án. 

Utolsó útjára kísérték Balázs Fecót

20.12.11 15:07

Végső búcsút vettek az életének hetvenedik évében elhunyt Balázs Ferenc Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenésztől.

Családja hozta meg az igazi boldogságot Balázs Fecó életébe

20.12.10 06:55

Egy ország gyászolja a koronavírus következtében elhunyt Balázs Fecót. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész élete regénybe illő. Összeállításunkban felidézzük a zenész legmeghatározóbb pillanatait.

Sitkén szabadtéri szentmisével emlékeznek Balázs Fecóra

20.12.08 12:02

December 11-én 14 órakor szabadtéri gyászmisét tartanak a november 26-án, koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Balázs Fecó tiszteletére Sitkén.

"Búcsú Balázs Fecótól" - képeket osztott meg Karácsony Gergely

20.12.06 20:58

A hétvégén a Margitszigeten, a zenélő szökőkútnál búcsúzhattak el a rajongók a zenésztől, a főpolgármester most fotókat osztott meg a helyszínről.

A(z) "Balázs Fecó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Megható módon emlékezik Mága Zoltán Balázs Fecóra

A Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, hegedűművész, Mága Zoltán igazán megható módon, egy felfodolgozással emlékezik az elhunyt Balázs Fecóra, aki tavaly, november 26-án távozott az élők sorából.

Nagyvilág

Đerlek: Szerbiában egyre többen igénylik a koronavírus elleni vakcinát

Mirsad Đerlek egészségügyi államtitkár kijelentette, hogy Szerbiában jóval többen jelentkeznek a koronavírus elleni vakcina felvételére, mint azt előzetesen várni lehetett– írja a Tanjug hírügynökség. Az

Életmód

Életmentő segítség a Duna Aszfalttól

A vállalat nem mindennapi módon segíti a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház munkáját: két, összesen több mint 17 millió forint értékű, magas tudású intenzív osztályos lélegeztetőgép megvásárlását támogatta a kórház Központi…

Ismert személy

Pataky Attilának és Mészáros Lőrincnek is jutott a Szerencsejáték millióiból

A kiosztott támogatás ráadásul nem egy-két milliós volt, ennél lényegesen több landolt az érintetteknél.

 

Kategória ajánló