Balaton környéke hírek

Magyar település › Balaton környéke

Hullócsillagok zuhantak Siófok fölött

Ma 07:37

Többen is észleltek fényes tűzcsíkokat szombat este Siófok egén. Ahogy azt előre megjósolták, december 14-én figyelhettük meg a legjobban a Geminidák meteorrajt.

A nap fotója: A Hévízi-tó naplementében

Tegnap 19:01

A Hévízi-tó, a háttérben Hévíz naplementekor 2019. december 14-én. Mti/Varga György  

Megajándékozták a szépkorúakat Alsóörsön

Tegnap 16:24

Négyszáz idős ember vehetett át karácsonyi ajándékcsomagot Alsóörsön, az Eötvös Károly Művelődési Ház és Könyvtárban. Köszönettel tartoznak a szépkorúaknak és mindig is számítottak munkájukra, tapasztalataikra, illetve véleményükre Alsóörsön …

Balatonfüred - Szombaton megnyílt a balatoni régió legnagyobb jégpályája

Tegnap 14:04

December 14-én, szombaton hivatalosan is megnyílt Balatonfüred első műjégpályája, ami a 60x15 méteres nagyságával, 900 négyzetméteres jégfelületével a legnagyobb ilyen létesítmény a régiónkban.

Megvan Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa arculata

Tegnap 10:15

Az európai kultúrát 2023-ban Veszprém és környező régió, a Bakony és a Balaton-felvidék képvisel majd. Ezt azonban hatalmas munka előzi meg. A felvezető években is számtalan olyan programmal készülnek a szervezők, melyek már az…

Elkészült a 67-es főút Kaposfüred és Látrány közötti szakasza

19.12.14 12:01

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a Nif Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósult meg Európai Uniós finanszírozással.

Hajóval a Siótól a Fekete-tengerig

19.12.14 08:58

Sófokon megkezdődött a Balaton zsiliprendszerének 19 milliárd forintos átépítése, emellett hamarosan indulhat a Sió csatorna vízi turisztikai fejlesztése, 340 millió forintból.

Balatonfüred - Szombattól várják a korcsolyázókat a jégpályára

19.12.14 06:19

December 14-én, szombaton 9 órakor megnyílik és "üzemszerűen" működésbe lép a balatonfüredi műjégpálya - tájékoztatta a Balatontippet a Probio Zrt.

A(z) "Balaton környéke" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Megajándékozták a szépkorúakat Alsóörsön

Négyszáz idős ember vehetett át karácsonyi ajándékcsomagot Alsóörsön, az Eötvös Károly Művelődési Ház és Könyvtárban. Köszönettel tartoznak a szépkorúaknak és mindig is számítottak munkájukra, tapasztalataikra, illetve…

Magyar település

Hullócsillagok zuhantak Siófok fölött

Többen is észleltek fényes tűzcsíkokat szombat este Siófok egén. Ahogy azt előre megjósolták, december 14-én figyelhettük meg a legjobban a Geminidák meteorrajt.

Megye

Továbbra is marad a fokozott rendőri jelenlét a 67-es főúton

Továbbra is marad a fokozott rendőri jelenlét a 67-es főúton Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 16., h - 11:30 Kaposfüred és Látrány között közúti ellenőrzésekre kell számítani.

Magyar település

Karácsonyi évértékelőt tartottak a balatonfüredi TLC-nél

Kitűnő idei mérlegről és biztató jövőről beszélt a cég tulajdonosa és ügyvezető igazgatója a Termelés-Logistic-Centrum (TLC) Kft. év végi értékelőjén.

 

Kategória ajánló