Balaton hírek

Magyar település › Balaton

Töb tucat fát vágtak ki egy Balaton-parti városban: lefagytak a látványtól a helyiek

21.02.23 08:32

Keszthely polgármestere nemrég kiemelt beruházássá nyilvánította a területet és az ott folyó építkezést. Vendéglátóhely épül a területen, a hivatalos álláspont szerint a kivágott fák közül már sok volt veszélyes.

VII. Nagy Históriás Rajzpályázat

21.02.22 16:09

Az 5–10. évfolyamos diákok Buda visszavétele 1686/1849, magyar feltalálók és a Balaton témakörében pályázhatnak alkotásukkal.

Egy kvíz a Balatonról! Menni fog?

21.02.22 15:51

Neked is hiányzik a Balaton? A kvízünk segítségével most egy kicsit odautazhatsz virtuálisan, hogy teszteld a tudásod.

Navracsics: Keszthely saját újrapozicionálására törekszik

21.02.22 14:46

A város és a térség fejlesztési lehetőségeit vette számba Navracsics Tibor kormánybiztos és Nagy Bálint polgármester pénteki egyeztetésükön. A jövőben az északnyugat-magyarországi gazdasági zóna és a Veszprém-Balaton 2023…

Balaton: az északi part elköszön a dízelektől

21.02.22 12:56

A Balaton északi partján, a Balatonfüred-Keszthely/Ukk vasútvonalon folytatódik a villamosítás - most jelent meg a tervezésre vonatkozó közbeszerzés.

Varga Mihály: A fényt már látjuk, de nem tudjuk pontosan, hogy milyen hosszú az alagút

21.02.22 10:13

A beruházások és fejlesztések ösztönzése áll a kormány Gazdaság-újraindítási akciótervének középpontjában - jelentette ki Varga Mihály a Külgazdasági és Külügyminisztérium misszióvezetők értekezletén.

Veszprémbe költözik a Magyar Mozgókép Szemle

21.02.22 10:13

A Veszprém-Balaton régióba költözik a Magyar Mozgókép Szemle, együttműködésben az Európa Kulturális Fővárosa 2023 programsorozattal. Káel Csaba, a magyar mozgókép fejlesztéséért felelős kormánybiztos szerint a nyár elején “különleges…

A(z) "Balaton" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Letarolja a Balatont az ország csúcsragadozója

A viszonylag kis testű aranysakál még a vaddisznómalacot is elkapja, és kedvelt élőhelye a Kis-Balaton és a Balatontól délre eső területek.

Tudomány

Néhány országból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra

A kormany.hu azt írta: a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló kormányrendelet alapján a külügyminiszter felhatalmazást kapott arra, hogy a belügyminiszterrel közösen rendeletben állapítsa meg azokat az…

Nagyvilág

Nagy eséllyel elkapja a vírust, aki nem kapja meg az oltást

Aki nem kapja meg a védőoltást, az nagy eséllyel elkapja a koronavírust, és nem lehet tudni, hogy milyen súlyos lefolyású lesz. Aki elkapja ezt a vírust, annál nincs ember, aki megmondja, milyen súlyosságú állapotba fog kerülni: enyhe…

Magyar település

60 szabálysértő egy nap alatt

Siófokon civil autókból ellenőriztek a rendőrök.

 

Kategória ajánló