Balaton-átúszás hírek

Sport › Balaton-átúszás

Továbbra is folyik a Balaton-átúszás szervezése

20.04.16 08:19

A BSI hírlevelében úgy készülnek, hogy a június végi esemény megrendezhető lesz. A Budapest Sportiroda aktuális hírlevelében jelezte, továbbra is folynak a június 27-re meghirdetett Balaton-átúszás szervezési munkálatai, hozzátéve, “nehéz bármit is…

Bizakodnak a Balaton-átúszás szervezői

20.04.14 16:16

A koronavírus ugyan még betehet az eseménynek, de a szervezők most azzal számolnak, hogy idén június 27-én rendezik meg a 38. Lidl Balaton-átúszást.

15 bátor ember úszta át a téli Balatont

20.02.23 21:37

Először rendezték meg a téli Balaton átúszást, mégpedig Szántód és Tihany között, ahol 1300 méter volt a táv.

Minden fókalelkű induló átúszta az öt fokos Balatont

20.02.22 21:31

Senkinek nem kellett feladnia az első nyilvános téli Balaton-átúszást. Vasárnap 12 fókalelkű úszó vállalta a kihívást, hogy az 5 fokos vízben átszelje a Balatont Szántód és Tihany között. Volt, aki 45 percet töltött a téli Balatonban.

Téli Balaton-átúszás csak profiknak

20.02.19 13:43

Kizárólag felkészült úszók vehetnek részt a hétvégi téli Balaton-átúszáson. A hazai és külföldi indulókat felvonultató mezőny február 23-án délelőtt fél 10 után vág neki a távnak. A Tihany-rév és Szántód-rév közötti távolság közel egy km, ezt kell teljesítenie…

Hosszában ússza át a Balatont egy gyerekcsoport

19.07.06 07:08

A múlt hétvégi „hagyományos” Balaton-átúszás után egy nagy próbatételnek vág neki egy három felnőttből és tizennyolc gyerekből álló csoport.

Balaton-átúszás: a katonák teljesítményét is feljavították a hatvani srácok

19.07.05 09:26

Remek volt az idő június utolsó szombatján, alkalmas a Balaton-átúszásra. Így csaknem tízezren vállalkoztak a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres táv megtételére.

A(z) "Balaton-átúszás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Egyelőre tervben van az idei Balaton-átúszás

A tervek szerint június 27-én kerül sor a 38. Lidl Balaton-átúszásra, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg. A szervezők keddi közleménye szerint a…

Top magyar cég

Panaszlevél a Lidl áruházhoz (Sepsiszentgyörgy)

A Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat levélben fordult a Lidl áruházlánc vezetőségéhez, miután a sepsiszentgyörgyi kirendeltség egyik román ajkú alkalmazottja arra szólított fel egy idős vásárlót, hogy beszéljen románul.

Magyar település

Hoppá: ezért cikkez most Balatonfüredről a világsajtó

Valóságos lavinát indított el Király Zsolt a legendás vitorlázó azzal, hogy elsőként nyilatkozott arról, hogy a balatoni turizmus szereplői optimistán állnak az ide nyár elé.

Magyar település

Megújulnak a strandok Révfülöpön

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán Révfülöp a Szigeti strand fejlesztésére 29 millió forintot nyert, a Császtai strand korszerűsítésére pedig 24,5 millió forint támogatást kapott. A korszerűsítési munkálatok…

 

Kategória ajánló