Bakondi György hírek

Politikus › Bakondi György

Bakondi: Egyre több államból indulnak migránsok Európába

19.01.13 00:08

A tavalyi tapasztalatok alapján egyre több államból, újabban főképp Iránból, Afganisztánból és Pakisztánból indulnak útnak migránsok Európa felé - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti…

Bakondi: Nem csökkent a migráció szervezettsége

19.01.04 21:50

Az útvonalak és az irányok változnak, de a migráció szervezettsége nem változik Bakondi György péntek esti nyilatkozata szerint.

A spanyol migrációs útvonal vált meghatározóvá idén

18.12.29 00:14

A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint a spanyol migrációs útvonal vált meghatározóvá az idén - 120 százalékos növekedést regisztráltak az érkezők számában -, és ebben van szerepe annak, hogy baloldali kormány alakult…

Bakondi: Megerősítik a karácsonyi vásárok védelmét

18.12.13 14:40

A kormány komolyan veszi a terrorfenyegetést és az emberek biztonságát, ezért döntött a kormány és a nemzetbiztonsági kabinet úgy, hogy csütörtöktől a Terrorelhárítási Központ és a honvédség katonai rendészeti egységeivel megerősítik a karácsonyi…

Bakondi György: a kormány komolyan veszi az emberek biztonságát

18.12.13 09:52

A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója elmondta: a kormány áttekintette a strasbourgi merénylet után a biztonsági intézkedéseket és döntött a vásárok védelmének megerősítéséről.

Bakondi: Biztonság van, hazánk szerencsés helyzetben

18.12.13 06:31

Belbiztonsági tanácsadó: jelentősen kisebb a terror-fenyegetettség Magyarországon, mint más Nyugat-európai országban.

Bakondi: Szilárd a belbiztonsági helyzet Magyarországon

18.12.12 11:01

A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint Magyarország azáltal, hogy útját állta a tömeges migrációnak, szerencsés helyzetbe került.

A(z) "Bakondi György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Bakondi György: Magyarország létrehozta a biztonságos határőrizetet

Magyarország képes távol tartani, ellenőrizni a határsértőket. A magyar határőrizet példaértékűvé vált – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Közélet

V4NA: 26 év börtönre ítélték az amerikaiakat Hollandiában megkéselő afgán migránst

A Hollandiában tervezett Mohamed-karikatúraverseny miatt sebesített meg két amerikai turistát .

Közélet

A líbiai parti őrség elfogott 90 migránst

Elfogott a líbiai parti őrség 90 afrikai migránst, akik gumicsónakkal próbáltak törvénytelenül Európába jutni – közölte a líbiai hatóság.

Nagyvilág

PM-államtitkár: A hosszú távon fenntartható növekedés a legfontosabb

Az uniós átlagot tartósan meghaladó, hosszú távon fenntartható növekedést nevezte a legfontosabb gazdasági célnak a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

 

Kategória ajánló