Bakondi György hírek

Politikus › Bakondi György

Egyre több állam utasítja el az ENSZ migrációs csomagját

18.11.09 22:00

Hazánk az elsők között utasította el az ENSZ migrációs paktumát, azóta pedig egyre többen követik a példánkat és jelentik be, hogy nem akarnak csatlakozni a szerződéshez. A legutóbb a legnagyobb szlovák ellenzéki párt kezdeményezte ezt,…

Bakondi: Magyarország szuverenitása sérthetetlen

18.10.19 21:48

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Magyarország szuverenitása sérthetetlen, ezért nem támogatják a Frontex-szel kapcsolatos új javaslatokat.

Szuverenitási vita zajlik az Európai Unióban

18.10.13 07:18

A szupranacionális és a nemzetállami erők hívei feszülnek egymásnak. A jövő évi európai parlamenti választásnak az lesz az egyik legfontosabb politikai dimenziója, hogy mely politikai erő lesz többségben.

Orbán Viktor támogatja 4 millió menekült betelepítését az EU-ba

18.10.10 10:12

Törökországban 3,5 millió szíriai és 500 ezer iraki menekült él, és az ankarai vezetés a menekültkérdésben segítséget vár európai és más országoktól - mondta Erdogan magyarországi látogatásán.

A baloldali, liberális ellenzéknek nem fontos a magyarok biztonsága

18.10.03 23:39

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint nem valószínű, hogy a baloldali, liberális ellenzék változtatna 2015 óta folytatott politikáján, és a magyar emberek biztonságát tekintené elsődlegesnek.

A(z) "Bakondi György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Bakondi György is értékelte a migránsok akcióját a Panthéonnál

Franciaországban jelentős szervezkedésnek lehetünk tanúi – mondta.

Közélet

Lángba boríthatják egész Franciaországot pénteken

Múlt vasárnap 282 embert vettek őrizetbe a rendőrök Párizsban. A francia főváros utcáin akkor kezdett randalírozni több ezer algériai bevándorló, amikor futball válogatottjuk legyőzte Nigériát, és döntőbe jutott az Afrikai Nemzetek Kupáján.…

Közélet

Kárpáti János: Dobozolás

Van két doboz, a bevándorláspártiak és bevándorlásellenesek doboza. Ezek valamelyikébe gyömöszölne be a Fidesz mindenkit, akivel kapcsolatba kerül a migrációs politika területén.

Nagyvilág

Benyújtotta a lemondását Christine Lagarde, az Imf vezérigazgatója

Kedden benyújtotta a lemondását Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója, mert az Európai Unió tagállamainak állam- és kormányfői őt jelölték az Európai Központi Bank élére.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló