Bakondi György hírek

Politikus › Bakondi György

Bakondi szerint az EU a bevándorlók beszállítását helyezi előtérbe

19.03.14 10:32

Az uniós költségvetésben háromszorosára növelték a migrációval kapcsolatos feladatok finanszírozására szolgáló alapot.

Bakondi György: Növekedni fog a migrációs mozgás a meleg miatt

19.03.06 09:26

A tapasztalatok szerint a migránsok a téli időszakban szeretnek járműveken, vonatokon elrejtőzni és a hideg időjárás miatt viszonylag kevesen próbálkoznak a zöldhatáron átjutni.

Gyurcsányi szlogeneket pufogtat a Jobbik Brüsszel védelmében

19.03.01 16:34

A Jobbik tegnapi sajtótájékoztatóján elhangzott Brüsszellel kapcsolatos mondatok tökéletesen megállták volna a helyüket a Demokratikus Koalíció egyik házi rendezvényén is.

Bakondi: Brüsszel elismerte bevándorláspárti terveit

19.03.01 10:26

Brüsszel elismerte bevándorláspárti terveit – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Magyar Hírlapnak adott, a lap pénteki számában megjelent interjúban. Bakondi György leszögezte, az Európai Bizottság hiába próbál hárítani, a…

Bakondi György: Terroristák is érkeznek a menekültekkel

19.02.27 21:28

A menekülthullámban egyre többen lehetnek olyanok, akik közvetlenül komoly veszélyt jelenthetnek az európai belbiztonságra; fogalmazott a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Az Iszlám Állam 5000 katonája próbál visszatérni Európába

19.02.24 22:34

A Balkánon tízezres nagyságrendben torlódtak fel az illegális migránsok, Boszniában kritikus a biztonsági helyzet - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Komoly biztonsági kockázatot jelent a balkáni helyzet

19.02.12 22:01

A migrációs nyomás miatt komoly biztonsági kockázatot jelent a balkáni helyzet - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán kedden.

A(z) "Bakondi György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Bakondi György: Magyarország létrehozta a biztonságos határőrizetet

Magyarország képes távol tartani, ellenőrizni a határsértőket. A magyar határőrizet példaértékűvé vált – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Közélet

V4NA: 26 év börtönre ítélték az amerikaiakat Hollandiában megkéselő afgán migránst

A Hollandiában tervezett Mohamed-karikatúraverseny miatt sebesített meg két amerikai turistát .

Közélet

A líbiai parti őrség elfogott 90 migránst

Elfogott a líbiai parti őrség 90 afrikai migránst, akik gumicsónakkal próbáltak törvénytelenül Európába jutni – közölte a líbiai hatóság.

Nagyvilág

Brexit: áttörés még nincs, csak optimista nyilatkozatok

Szerda reggel is folytatódtak a tárgyalások a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről - közölték brüsszeli diplomáciai források.

 

Kategória ajánló